Neodoljiva ponuda

Nabavite Xiaomi Redmi 10c telefon po sniženoj cijeni

17.01.2023 07:55:25
Xiaomi Redmi 10c IQ Mobile

Nabavite Xiaomi Redmi 10C sa 6nm chipsetom, velikim ekranom, dvostrukom kamerom od 50MP i dugotrajnom baterijom po pristupačnoj cijeni

Nabavite Xiaomi Redmi 10C sa 6nm chipsetom, velikim ekranom, dvostrukom kamerom od 50MP i dugotrajnom baterijom po pristupačnoj cijeni, uz besplatnu Mobile Outfitters zaštitu!

IQ Mobile stvorio je neodoljivu ponudu koja će vas ostaviti bez daha i koju bi bilo šteta propustiti!

Nabavite Xiaomi Redmi 10c telefon po sniženoj cijeni od samo 299 KM, što predstavlja 70 KM uštede u odnosu na originalnu cijenu od 369 KM.

A to nije sve, također ćete dobiti i BESPLATNU Mobile Outfitters Original zaštitu za za ekran vrijednu 39 KM koja će zaštititi vaš telefon od ogrebotina, pukotina i svakodnevnih habanja, a istovremeno će unaprijediti izgled vašeg uređaja.

Ne samo da ćete uštedjeti 30% cijene novog telefona, već ćete također osnažiti svoj svakodnevni život s high-tech funkcijama i performansama koje pruža Xiaomi Redmi 10c.

IQ Mobile se ponosi kvalitetom uređaja koji su svi novi, originalni, namijenjeni za EU tržište i s punom tvorničkom garancijom od 2 godine.

Uz svaku kupovinu se dobiva i printani fiskalni račun, što znači da neće zadržati vaš porez za sebe, već će ga proslijediti državnim institucijama. To je odgovoran i pošten način poslovanja. Kupci zaslužuju da se njihov porez koristi za razvoj društva, a ne da se nepošteno zadržava za sebe.

To znači da će vas ovaj Xiaomi sa velikim ekranom od 6,71 incha rezolucije, dvostrukom kamerom od 50MP, ogromnom baterijom od 5.000mAh, ultrabrzim Snapdragon 680 procesorom, brzim punjenjem od 18W i 2 godine garancije izaći samo 490 KM.

Osim toga dobijete i sigurnost, jer je ekran na vašem uređaju zaštićen, a i doživotnu garanciju na foliju jer je možete zamijeniti koliko god puta hoćete.

Ova ponuda je ograničena na određeni broj komada, tako da ne oklijevajte i naručite sada OVDJE

ili dođite do IQ Mobile prodajnog mjesta što prije kako biste se iskoristili ovu jedinstvenu priliku i ojačali vaš telefon sa sigurnošću, a da pritom uštedite čak 30% cijene na kupovini novog telefona!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak