iPhone 14 Pro

Otkrijte kako novi iPhone može poboljšati vašu produktivnost i kreativnost! (Video)

07.04.2023 08:01:44
iPhone 14 Pro IQ Mobile

​iPhone 14 Pro - najnapredniji smartphone na tržištu!

iPhone 14 Pro - najnapredniji smartphone na tržištu!

Zaslon je 6,1-inčni Super Retina XDR2 s Always-On i ProMotion funkcijama, što znači da uvijek možete vidjeti što se događa na vašem iPhoneu. Dynamic Island je čaroban novi način interakcije s iPhoneom koji će vas oduševiti. Glavna kamera ima 48 MP za do 4x veću rezoluciju, a akcijski način rada omogućuje glatke i stabilne videozapise.

Vitalna sigurnosna tehnologija uključuje Crash Detection koji poziva u pomoć kada vi ne možete. Baterija traje cijeli dan i do 29 sati video reprodukcije, a ultimativni čip za pametni telefon A16 Bionic vam omogućuje izuzetno brzu mobilnu mrežu 5G.

Ovaj uređaj je izdržljiv i otporan na vodu, što ga čini idealnim za aktivne ljude koji žive život punim plućima. iOS 16 nudi još više načina za personalizaciju, komunikaciju i dijeljenje, a u paketu dobivate i USB-C na Lightning kabel te dokumentaciju.

Nemojte propustiti priliku da imate najbolji smartphone na svijetu! Kupite iPhone 14 Pro odmah i uživajte u svim njegovim fantastičnim značajkama!

Ponuda samo za Vas! Naručite ovaj vrhunski Iphone 14 pro po neponovljivoj cijeni pritisnkom na link iznad!

IQ Mobile predstavlja revolucionarnu ponudu: "Kupi sada - Plati kasnije"!

Ne propustite priliku da postanete vlasnik najnovijeg telefona bez ikakvih prethodnih troškova. IQ Mobile je vodeća kompanija koja Vam pruža najbolje ponude na tržištu!

Naša inovativna usluga omogućava Vam da platite svoj novi telefon u povoljnim mjesečnim ratama - bez potrebe za kreditnom karticom!

Pridružite se brojnim zadovoljnim korisnicima koji već uživaju u prednostima IQ Mobile-a:

"Briljantno, efikasno, svaka preporuka, prezadovoljan!"

"Zahvaljujući IQ Mobile-u, imam sjajan telefon! Već godinama kupujemo kod vas, sve pohvale i preporuke, srdačan pozdrav!"

"Fantastična ponuda i izvanredni uređaji, želim vam još mnogo uspjeha i narudžbi."

Da biste naručili svoj savršeni telefon i primili ga na svoju adresu, kliknite link iznad ili pošaljite poruku.

(Ne zaboravite sačuvati svoj račun, jer će vam trebati za garanciju)

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak