Kupujte sada, platite kasnije

IQ Mobile - Plaćanje na rate za vaš novi telefon!

13.05.2023 08:44:48
IQ Mobile Plaćanje na rate

Odaberite IQ Mobile za svoju sljedeću kupovinu i uživajte u novom telefonu bez financijskog stresa!

Jeste li ikada sanjali o kupnji novog telefona, ali vaš novčanik vam nije dopuštao da ga kupite? Sad se možete radovati jer IQ Mobile ima rješenje koje će vaše snove pretvoriti u stvarnost!

IQ Mobile plaćanje na rate omogućuje vam da imate najnoviji telefon bez financijskog stresa. Odaberite opciju koja vam najviše odgovara i uživajte u novom telefonu bez velikog jednokratnog izdataka.

Shvaćamo koliko je važno biti povezan s obitelji i prijateljima, upravljati obvezama i provoditi vrijeme radeći ono što volite. Zato je IQ Mobile stvorio jednostavnu i praktičnu opciju plaćanja na rate.

Kupovina novog telefona može biti financijski zahtjevna, ali s IQ Mobile plaćanjem na rate, postaje lako i dostupno. Možete odabrati opciju plaćanja na nekoliko mjeseci i prilagoditi se svojim financijskim mogućnostima.

Plaćanje na rate pruža vam veću fleksibilnost i kontrolu nad svojim budžetom. Svi znamo da je život nepredvidiv, ali s IQ Mobile plaćanjem na rate, možete se osjećati sigurnije znajući koliko ćete svaki mjesec platiti.

IQ Mobile nudi vam povoljno plaćanje na rate, brzu i jednostavnu uslugu, kao i stručnu podršku u procesu kupovine. Odaberite IQ Mobile za svoju sljedeću kupovinu i uživajte u novom telefonu bez financijskog stresa!

Ne čekajte više, posjetite IQ Mobile web stranicu i odaberite svoj novi telefon danas!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak