Neprimjetne i sigurne veze uz ŠPICA SYSTEMS

02.05.2019 12:26:07
Neprimjetne i sigurne veze uz ŠPICA SYSTEMS

Sa Zebrinom novom tehnologijom mrežnog povezivanja Network Connect, vaše printere i skenere možete neprimjetno i sigurno povezati na vašu ethernet industrijsku mrežu bez ikakve dodatne opreme

ZEBRA NETWORK CONNECT

U svemu što radite jako je bitno pogoditi "timing". Sa Zebrinom novom tehnologijom mrežnog povezivanja Network Connect, vaše printere i skenere možete neprimjetno i sigurno povezati na vašu ethernet industrijsku mrežu bez ikakve dodatne opreme, što će vam smanjiti vremensku investiciju vaše radne snage za potrebe instalacije, održavanja i detekcije kvara, a poboljšat će pouzdanost i vrijeme odziva uređaja, te će eliminisati sve sigurnosne probleme.

Zebra Network Connect tehnologija mrežnog povezivanja je odlikovana sa tri karakteristike:

– Bešavna integracija

Jednostavna integracija sa postojećim softverskim protokolima koja smanjuje potrebno vrijeme za postavljanjem i rješavanjem problema

– Razvoj prilagođen uslovima u proizvodnim pogonima

Razvoj tehnologije mrežnog povezivanja na industrijsku mrežu je prilagođen za uslove u proizvodnim pogonima što omugućava kompatibilnost i sa najrobusnijom opremom.

 -Umanjen trošak i složenost

Tehnologija ne zahtjeva upotrebu dodatnog hardvera za konverziju i povezivanje, što omogućava vašim printerim i skenerim da se direktno povežu na industrijsku mrežu vašeg pogona.

Autor: Mahir Kulić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak