Ekopak podržao Avon djevojke na trčanju

05.09.2019 08:21:36
Ekopak podržao Avon djevojke na trčanju

Trku je podržao i prvi ovlašteni operater sistema za upravljanje ambalažnim otpadom u BiH Ekopak koji se pobrinuo za pravilno odlaganje otpada.

U nedjelju je održana trka za pod nazivom "Avon djevojke na trčanju", te kratka i zabavna trka za djecu "Nesquik Kids Run", s ciljem promocije zdravog i aktivnog života naših sugrađanki, ali i kao sredstvo u borbi protiv diskriminacije i predrasuda u našem društvu.

Na trci koja je startala ispred SCC prisustvovalo je stotine trkačica različite životne dobe, zarazivši sve prisutne odličnim raspoloženjem i energijom.

Trku je podržao i prvi ovlašteni operater sistema za upravljanje ambalažnim otpadom u BiH Ekopak koji se pobrinuo za pravilno odlaganje ambalažnog otpada. Tako su trkači svoje plastične boce od vode ali i drugi ambalažni otpad mogli odložiti u posebno označene posude za odlaganje ambalažnog otpada koji se na kraju utrke otpremio i pripremio za reciklažu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ekologija