cargo-partner d.o.o. Sarajevo uputio donaciju organizaciji Pomozi.ba

11.05.2021 10:52:46
cargo-partner d.o.o. Sarajevo uputio donaciju organizaciji Pomozi.ba

umjesto tradicionalnog druženja sa svojim poslovnim partnerima, kompanija odlučila donirati novčana sredstva humanitarnoj organizaciji Pomozi.ba.

cargo-partner d.o.o. Sarajevo, dio međunarodne transportne i info-logističke kompanije cargo-partner, ove godine se, umjesto tradicionalnog druženja sa svojim poslovnim partnerima, odlučila donirati novčana sredstva humanitarnoj organizaciji Pomozi.ba.

Sanjin Hamidović, direktor cargo-partner d.o.o. Sarajevo rekao nam je nešto više o ovoj donaciji: "Usljed trenutne epidemiološke situacije, a poštujući važeće mjere u cilju zaštite zdravlja građana i smanjenja rizika za širenje virusa, na naše veliko žaljenje i ove godine smo uskraćeni za druženje sa našim poslovnim partnerima. Kako je ovo mjesec dobrih djela, odlučili smo se da ovom donacijom raspoloživa sredstva usmjerimo prema onima koji su u potrebi."

Udruženje Pomozi.ba je neprofitna humanitarna organizacija koja svojim djelovanjem pomaže ugroženima na području cijele Bosne i Hercegovine, ali i šire. Pomoć u zadovoljavanju osnovnih ljudskih potreba timovi Pomozi.ba pružaju povratnicima, starim i iznemoglim licima, samohranim majkama, porodicama bez stalnih primanja, djeci bez roditelja, osobama sa invaliditetom, oboljelima, migrantima i svima drugima u potrebi.

Vrijedi spomenuti da cargo-partner već od prije ima dobru suradnju sa organizacijom Pomozi.ba. "U skladu sa našim sloganom 'we take it personally', cargo-partner je kompanija koja posluje na društveno odgovoran načinte se stalno trudimo da doprinesemo boljoj budućnosti za sve. Saradnja sa Pomozi.ba predstavlja izuzetno važan dio takvih naših nastojanja", naglasio je Hamidović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi