Donacija

cargo-partner pokazuje društvenu odgovornost: Donacija u humanitarne svrhe

29.05.2023 12:19:11
Donacija u humanitarne svrhe

Sredstva koja su bila namijenjena za zajedničke aktivnosti uposlenika, odlučili su donirati humanitarnim organizacijama ...

cargo-partner je još jednom pokazao svoju posvećenost i podršku lokalnim zajednicama i humanitarnim udruženjima u  u Bosni i Hercegovini. 

Sredstva koja su bila namijenjena za zajedničke aktivnosti uposlenika, odlučili su donirati humanitarnim organizacijama Klub specijalnih sportova "Drina" u Goraždu, Narodna kuhinja u Tuzli i Merhamet narodna kuhinja u Travniku. 

Sanjin Hamidović, direktor kompanije cargo-partner u Bosni i Hercegovini ističe: "cargo-partner  pokazuje svoju  posvećenost i podršku lokalnim zajednicama i udruženjima koji se brinu o našim sugrađanima koji su u potrebi.  cargo-partneru vjerujemo da poslovni uspjeh nije jedino mjerilouspješnosti kompanije. Doprinos zajednici ima istinski značaj, kako za društvo u cjelini tako i za nas, zaposlenike cargo-partnera."

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi