Ambasador Field u Tuzli pravio palačinke u novootvorenom kafiću Zmajevo srce

10.06.2022 08:48:50
Matt Field posjeta Zmajevo Srce Tuzla

Matt Field boravio je u Tuzli i tom prilikom posjetio je i novootvoreni kafić Zmajevo srce u kojem rade osobe s Downovim sindromom.

Ambasador Ujedinjenog Kraljevstva u Bosni i Hercegovini Matt Field boravio je u Tuzli i tom prilikom posjetio je i novootvoreni kafić Zmajevo srce u kojem rade osobe s Downovim sindromom. Tom prilikom s njima je pripremao i palačinke.

U ugodnoj atmosferi Field je za sve goste skupa sa konobarima pripremao palačinke, pokazujući tom prilikom i svoju drugu, izvandiplomatsku stranu u kojoj dominiraju njegova kulinarska umijeća.

"Zadovoljstvo mi je biti ponovo u Tuzli s grupom britanskih parlamentaraca. Želio sam im pokazati Tuzlu kao veliki grad iz kojeg dolazi mnogo pozitivnih priča, a jedna od njih je i ovaj kafić. Ovo je fantastično mjesto i ohrabrio bih sve one koji dođu u Tuzlu da posjete ovo mjesto jer imaju finu kafu", kazao je Field.

Ovaj ugostiteljski objekat otvoren je 21. maja ove godine i nije isključivo humanitarnog karaktera. Radi kao i svi drugi ugostiteljski objekti s ciljem da uposlenici zarade plate, ali i da razvijaju interakciju i druženje sa svojim mušterijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi