Donacija

BBI banka oslobodila naknada donacije za Tursku i Siriju

14.02.2023 10:32:53
Pomoć Turskoj i Siriji

Pomoć Turskoj i Siriji

BBI banka donijela je odluku o oslobađanju od plaćanja BBI naknada za konverziju sredstava i za uplate za fizička i pravna lica koje se vrše u inostranstvo sa svrhom plaćanja "pomoć Turskoj i Siriji". Ova Odluka je nastavak aktivnosti koje je BBI banka pokrenula za pomoć žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji, nakon što je ranije donirala 50.000 KM kao pomoć za pogođena područja.

"BBI banka kao društveno odgovorna institucija nastoji pomoći nastradalim područjima i na ovaj način želimo olakšati pojedincima i kompanijama uključenim u ovu humanu misiju da što brže i jednostavnije njihova podrška stigne do onih kojima je potrebna", saopćeno je iz BBI banke.  

Tako su sve donacije za Tursku i Siriju koje se uplate do kraja februara ove godine oslobođene naknada, a odluka se primjenjuje i retroaktivno i za uplate od 06.02.2023. godine.

PODIJELI:
TAGOVI: BBI banka donacije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi