Vaš oslonac širom svijeta

BBI Platinum paket – istinska vrijednost koju nosite sa sobom

09.11.2023 10:24:10
BBI Platinum paket

BBI Platinum paket korisnicima donosi pregršt privilegija, a najviše od svega pruža osjećaj sigurnosti i pouzdanosti u obavljanju bezgotovinskog plaćanja

BBI Platinum paket koji sadrži Visa Platinum karticu, kreiran je za premium klijente kojima nudi mnoštvo pogodnosti, od bezbrižnih poslovnih i porodičnih putovanja s besplatnim putno zdravstvenim osiguranjem do ugodne kupovine širom svijeta. Ovim BBI banka potvrđuje svoju opredijeljenost za kontinuirano unapređenje svojih usluga i proizvoda, kao i modernizaciju.

Samo najbolje za naše klijente

BBI Platinum paket korisnicima donosi pregršt privilegija, a najviše od svega pruža osjećaj sigurnosti i pouzdanosti u obavljanju bezgotovinskog plaćanja, kako u Bosni i Hercegovini, tako i širom svijeta.  Ovim premium proizvodom banka je obogatila svoj kartični portfolio i prilagodila se potrebama klijenata omogućivši im viši nivo usluga koji prati njihov dinamičan stil životna.

Korisnici, uz mjesečnu naknadu od 26,99 KM, imaju mogućnost da bez troškova izdavanja i godišnje članarine dobiju Visa Platinum karticu koja je prihvaćena na više miliona prodajnih mjesta u oko 200 zemalja te podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, od čega je pet puta bez naknade. Također, uz brzo i jednostavno plaćanje, omogućeno je prekoračenje po računu i mobilno bankarstvo bez naknade, besplatno BIHAMK članstvo te stručna podrška 24/7. 

Visa Platinum kartica je više od kartice, a ta posebnost naročito dolazi do izražaja prilikom ostvarivanja popusta za rezervacije hotelskog smještaja, iznajmljivanje automobila te korištenja ekskluzivnih Lounge Key salonima na aerodromima. BBI banka brine i za vaše najveće vrijednosti – članove porodice, koji zahvaljujući BBI Platinum paketu imaju besplatno putno zdravstveno osiguranje, a osigurani ste i u slučaju gubitka prtljaga.

Prepustite se privilegijama ovog prestižnog paketa koji pruža jedinstveno korisničko iskustvo. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting