Pravi prijatelj

Budi prijatelj SOS Dječijih sela u BiH!

27.06.2023 09:23:15
Pravi prijatelj donacija sos dječija sela bih

Pomozite djeci i mladima u riziku i bez roditeljskog staranja.

Kada se poželite a niste se ni rastali, znate da imate pravog prijatelja, a mi smo baš ponosni na dugoročna prijateljstva stvorena u SOS Dječijim selima u BiH.

Budi prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

U SOS Dječijim selima u BiH djeca odrastaju u porodičnom okruženju.

Djeca žive u SOS porodici, gdje im je pružena emocionalna sigurnost, te mogućnost da razvijaju nove i trajne veze unutar SOS porodice.

SOS roditelj je stručno osposobljen da vodi brigu o djeci, ali istovremeno surađuje sa drugim uposlenicima kako bi zajedno zadovoljili sve razvojne potrebe djece. Prihvatiti dijete kao svoje i s njime zajednički živjeti nezaobilazan je, neophodan, ali ponekad i zahtjevan dio života u SOS Dječijem selu. Upravo zbog toga su SOS roditelji osnovna i najbitnija karika u našoj brizi o djeci.

Braća i sestre odrastaju u istoj porodici

SOS Dječija sela BiH pružaju jedinstvene oblike brige za djecu bez roditeljskog staranja. Djeca zajedno sa SOS roditeljima, braćom i sestrama odrastaju u SOS porodici.

Porodične veze razvijaju se na prirodan način što znači da djevojčice i dječaci različite dobi žive zajedno kao braća i sestre, a biološka braća i sestre uvijek odrastaju u istoj SOS porodici.

Više informacija možete potražiti na linku OVDJE

Donirati možete i putem žiro računa kod:

Unicredit banke: 3387307756252209

Raiffeisen banke: 1610000000000011, poziv na broj: 502021000-030000626-9

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi