Značajna donacija

Hifa Petrol donirala 50.000 KM za pomoć Palestini

20.10.2023 09:45:32
Donacija Palestini

Cilj je pomoći ugroženim stanovnicima Palestine, civilima.

Nakon nepunih 24 sata od pokretanja kampanje Pomozi.ba za pomoć Palestini, prva od kompanija je reagovala Hifa Petrol Sarajevo. Ova sarajevska kompanija, u vlasništvu Hajrudina Ahmetlića, poznata po svojim poslovnim uspjesima, ali i po izuzetno izraženoj društvenoj odgovornosti odlučila je donirati 50.000 KM za narod Palestine. Cilj je pomoći ugroženim stanovnicima Palestine, civilima. Hifa Petrol ima dugogodišnju saradnju sa Udruženjem Pomozi.ba i ovo je samo jedna u nizu donacija realiziranih preko ovog Udruženja. 

"Pored toga što smo već odlučili donirati sredstva za pomoć narodu Palestine iz vlastitog budžeta, pokrenuli smo i apel za fizička i pravna lica. Raduje nas činjenica da imamo odličan odziv građana BiH, ali i da smo već danas dobili prvu veliku donaciju za ovaj apel od firme Hifa Petrol Sarajevo.

Sa Hifa Petrolom sarađujemo već dugi niz godina i ponosan sam na činjenicu da svoje riječi uvijek pretvaraju u dobra djela." – izjavio je predsjednik Udruženja Pomozi.ba Elvir Karalić. 

Donaciju mogu izvršiti svi građani BiH. Pozivom na broj 17006 donirate 2 KM ili putem web stranice Udruženja Pomozi.ba na sljedećem linku: https://pomoziba.org/campaign/1058/pomoc-za-palestinu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi