Nova NAGRADNA IGRA kompanije ALMY!

03.04.2015 14:32:30
Nova NAGRADNA IGRA kompanije ALMY!

I ovoga puta za vas iz kompanije Almy su pripremili vrijedne nagrade, najsretniji dobitnik ovoga puta osvaja SET GILLETTE za brijanje, druga nagrada je KOLONSKA VODA ZA MUŠKARCE i treća nagrada je SHELL MAJICA.

I ovoga puta za vas iz kompanije Almy su pripremili vrijedne nagrade, najsretniji dobitnik ovoga puta osvaja SET GILLETTE za brijanje, druga nagrada je KOLONSKA VODA ZA MUŠKARCE i treća nagrada je SHELL MAJICA. Sve što je potrebno jeste da lajkate  FB stranicu ALMY d.o.o. te sherujete sliku na svom FB profilu! Nagradna igra počinje 30.3.2015. godine, a završava 30.04.2015. godine!

Također kompanija ALMY d.o.o. će nagraditi i najbolji komentar (slogan) na FB postu. Neka je sa srećom svim Almy-evim vrijednim kupcima i partnerima!

Također tu su i neizostavne AKCIJSKE cijene SHELL ulja koje smo pripremili za vas, uz veoma vrijedne poklone!

Tako već od danas možete kupiti SHELL HELIX ULTRA 5W 40 u pakovanju od 209/1 Iitara po nevjerovatnoj cijeni od samo 8 KM/litar i SHELL HELIX HX7 10W 40 u pakovanju od 209/1 litar po cijeni od samo 5,20 KM/litar! Uz kupovinu jednog od ova dva pakovanja dobijate na poklon 12 litara 100% Shell antifriza!

To može samo kompanija ALMY d.o.o.!

PODIJELI:
TAGOVI: nagrada almy benzinska pumpa antifriz

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi