Pomozite rad SOS Dječijih sela kupovinom novogodišnjih čestitki

09.11.2015 13:39:07

Djeca iz SOS Dječijih sela kreiraju i oslikavaju motive na čestitkama, sa prigodnim novogodišnjim temama, možete odabrati i čestitke sa fotografijama djece iz SOS Children Villages International.

Možete li se prisjetiti trenutaka kada smo dragim ljudima pisali pisma, slali čestitke za Novu godinu, rođendane, praznike, godišnjice? Sjetite se sa koliko ste ih ljubavi birali, tražili prave riječi i nadali se da će donijeti osmijeh na lica ljudi kojima ste ih poslali.

"Mi i dalje vjerujemo u magiju čestitki, toliko da smo našu malu radionicu prepustili djeci i njihovoj mašti. Ukoliko želite pomoći rad SOS Dječijih sela BiH ljubazno Vas pozivamo da kupite naše novogodišnje čestitike, ističu iz SOS Dječijih sela BiH.

Na raspolaganju su Vam dvije grupe čestitiki sa različitim motivima:

  1. dječijim crtežima
  2. fotografijama djece iz SOS Children Villages International

Djeca iz SOS Dječijih sela kreiraju i oslikavaju motive na čestitkama, sa prigodnim novogodišnjim temama, možete odabrati i čestitke sa fotografijama djece iz SOS Children Villages International. Na poleđini svake čestitke je sadržana poruku na četiri svjetska jezika (engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom) da je prihod od prodaje namijenjen djeci bez roditeljskog staranja. Sve čestitke imaju oslikanu kovertu.

Kompanije koje se odluče za kupovinu čestitki, svoj logotip mogu štampati u unutrašnjem dijelu čestitke. Dodatno za otkup velikih tiraža (od 20.000 komada i više) postoji mogućnost kreiranja čestitke u skladu sa specifičnim zahtjevima kompanije.

Za kupovinu čestitki sa pripadajućom oslikanom kovertom u tiražu do 100 komada cijena je 2 KM po komadu, čestitke u tiražu od 101 do 500 komada prodaju se po cijeni od 1,80 KM po komadu, dok se čestitke u tiražu preko 500 komada prodaju po cijeni od 1,5 KM. Možete odabrati jedan ili kombinovati različite motive.

Naručitelji na području Sarajevskog kantona mogu, sa predočenom kopijom uplatnice ili novcem u gotovini, čestitke preuzeti svakim radnim danom od 08:00 do 16:30 sati u Nacionalnom uredu SOS Kinderdorf organizacije, ulica Semira Frašte bb, naselje Mojmilo. Naručiteljima koji poruče dvadeset ili više čestitki, narudžba će biti dostavljene na adresu. Svim naručiteljima izvan Sarajeva, čestitke će bez naknade poštanskih troškova, biti poslane isti dan po primitku kopije uplatnice.

Plaćanje čestitki možete izvršiti na slijedeće načine:

  • Žiro račun kod Raiffeisen bank: 1610000000000011, poziv na broj 502021000-030000626-9 (KM)
  • Žiro-račun kod Union banke: 1020440000052478
  • Putem on-line forme na našoj web stranici
  • ili lično u prostorijama SOS Kinderdorf-a na adresi Semira Frašte bb

"Kupovinom češtitki pomažete našu misiju prema kojoj želimo osigurati: Topli dom za svako dijete", poručuju iz SOS Dječijih sela BiH. Svi naručitelji narudžbe mogu izvršiti putem telefona 033/465 053 ili e-maila cestitke@sos-ds.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi