Sarajevo-osiguranje dugogodišnji sponzor svih aktivnosti OKBiH

29.05.2017 12:17:47
Sarajevo-osiguranje dugogodišnji sponzor svih aktivnosti OKBiH

OK BiH je sproveo akciju čišćenja terena na području opštine Centar u sklopu projekta "Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan"

Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine je sa Udruženjem građana "Ruke", Fakultetom sporta i tjelesnog odgoja Sarajevo, te brojnim volonterima - učenicima osnovnih i srednjih škola, sproveo akciju čišćenja terena na području opštine Centar u sklopu projekta "Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan".

Takođe, masovne volonterske akcije čišćenja u proteklih sedam dana, sprovedene su u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Olimpijski komitet BiH je već četvrtu godinu specijalni partner te finansijski, logistički i organizaciono podržava ovaj najveći volonterski ekološki Projekat, koji se na godišnjem nivou odvija u tri faze: čišćenje, edukacija u osnovnim i srednjim školama i pošumljavanje terena. Veliko hvala svim volonterima i nastavljamo dalje zajedničkim snagama.

Podsjećamo, Sarajevo-osiguranje je dugogodišnji sponzor svih aktivnosti Olimpijskog komiteta BiH i olimpijskog tima BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi