Šta ima, šta se sadi

Class Plus Expert zlatni sponzor projekta "Let's Do It - Milion sadnica za 1 dan"

25.10.2023 08:42:31
holdina akcija pošumljavanja

Akcija pošumljavanja se održala 21. oktobra 2023. godine

„Let's Do It“ projekat u Bosni i Hercegovini je po prvi put organizovan 2012. godine i od tada  volonterske akcije „Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan“ i „Let's Do It – Milion sadnica za 1 dan“ su realizovane u 115 općina i gradova, sa ciljem da projekti u konačnici obuhvate sve općine u Bosni i Hercegovini. Kroz realizaciju projekta "Let’s Do It – Million sadnica za 1 dan“ do sada  je posađeno  485.716 sadnica raznog drveća.

Zbog svoje posvećenosti održivom razvoju i vođenju poslovanja u skladu sa visokim standardima i odgovornosti prema lokalnoj zajednici i okolišu Holdina je prepoznala značaj ovog projekta, te je ove godine Class Plus Expert powered by INA i Energopetrol zlatni sponzor 12. po redu akcije pošumljavanja pod sloganom “Šta ima, šta se sadi”, koju provodi udruženje građana “Ruke”.

Akcija pošumljavanja se održala 21. oktobra 2023. godine i to na slijedećim lokacijama: Sarajevo-Igman, Donji Vakuf, Bijeljina, Srebrenica/Bratunac i Bosanska Krupa.

Zaposlenici Holdine  zajedno sa ostalim volonterima i građanima na lokacijama Sarajevo, Donji Vakuf i Bosanska Krupa će se priključiti akciji pošumljavanja kako bi i na taj način dali podršku projektu čija je svrha promovisanje zaštite okoliša, ekološke osviješćenosti kao i obogaćivanje prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine.

Holdina će i ubuduće pružati podršku projektima usmjerenim na zaštitu i očuvanje okoliša, koji su od značaja za širu lokalnu zajednicu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ekologija