Borba protiv raka dojke

Holdina je i ove godine donacijom podržala rad udruženja Think Pink

12.10.2023 08:58:25
holdina donacija think pink race for the cure

Holdina i ove godine uz Race for the cure

Holdina je i ove godine donacijom podržala rad udruženja Think Pink - Zajedno smo jedno čiji je glavni cilj osnaživanje zdravlja žena. Donacija će biti usmjerena na finansiranje besplatnih mamografskih pregleda žena iz ruralnih sredina i pakete prve pomoći za novooperisane žene sa sadržajem za postoperativne potrebe.

Udruženje Think Pink - Zajedno smo jedno je i organizator 16. utrke/šetnje  "Race for the cure" koja se u Sarajevu održala 1.10.2023. godine.

Holdina i njeni zaposlenici učešćem u šetnji/utrci „Race for the cure“ su dodatno dali svoj doprinos podizanju svijesti o važnosti preventivnih pregleda, rane detekcije i pokazali oboljelima da nisu sami u svojoj borbi.

Holdina kao društveno odgovorna kompanija usmjerena je na pružanje podrške aktivnostima I projektima od značaja široj lokalnoj zajednici u kojoj posluje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi