Ozvaničeno sponzorstvo i saradnja između Nermina Palića i ASA Osiguranja

29.06.2018 09:07:07

Iznos od 14.238,00 KM je dovoljn za pokriće godišnjih troškova hrane, školskih i vannastavnih aktivnosti za jednu SOS porodicu

U srijedu 27.06. Nermin Palić je sa ASA Osiguranjem potpisao ugovor o podršci projekta Mala škola prijateljstva, čime je ozvaničeno sponzorstvo i saradnja između Ironmana Nermina Palić i osiguravajuće kuće ASA Osiguranje.

Iz Male škole prijateljstva ističu: "Presretni smo jer imamo ovakve prijatelje i veselimo se svemu što nas očekuje kroz ovu divnu suradnju. Hvala od srca jer nas pratite u cilju da prikupimo donaciju za SOS Dječija sela BiH u iznosu od 14.238,00 KM koja je dovoljna za pokriće godišnjih troškova hrane, školskih i vannastavnih aktivnosti za jednu SOS porodicu u kojoj živi petero djece".

Podsjećamo, Ambasador Male škole prijateljstva, najbolji bh. triatlonac, Nermin Palić je na putu sa svojim timom na Challenge Roth! Čeka nas prava avantura, a sve detalje pratite na Facebook stranici Mala škola prijateljstva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi