Ljeto provedeno sa fondacijom Wij Helpen Daar

24.07.2018 09:01:16

Uposlenici SOS Dječijih sela BiH pobrinuli su se da svaka minuta bude ispunjena zabavom, ali i da se polaznici bolje upoznaju i ponešto nauče.

Školska godina je završila i školarci su dočekali ljetne praznike. Vrijeme koje svi želimo iskoristiti kako bismo uživali, kako bismo se odmorili i napunili baterije za nove početke...

A uspomene s ljetnih praznika provedenih na moru, jezeru ili planini ostaju dugo u toplom sjećanju i hrane dušu kada dani postanu kraći a zrak hladniji.

Ove godine je 28 dječaka i djevojčica, polaznika SOS Programa Jačanja porodica, uz podršku Fondacije Wij Helpen Daar imalo priliku provesti sedam nezaboravnih dana na Boračkom jezeru...a ove sedmice ih očekuje druženja s vršnjacima i zajednička posjeta Pionirskoj dolini, gradskom bazenu, i koncertima na otvorenom u gradu.

Dani na Boračkom jezeru, ispunjeni smijehom, druženjem i zanimljivim i kreativnim aktivnostima prošli su brzo – čak prebrzo. Uposlenici SOS Dječijih sela BiH pobrinuli su se da svaka minuta bude ispunjena zabavom, ali i da se polaznici bolje upoznaju i ponešto nauče.

Već pet godina zaredom fondacija Wij Helpen Daar, pomaže nam da učinimo zanimljivim i zabavnim dvosedmično druženje sa djecom iz SOS Programa jačanja porodica. I da im druženje s vršnjacima i sa nama ostane prekrasna ljetna uspomena.

Radujemo se sljedećem ljetu i novoj prilici da provedemo vrijeme zajedno, družimo se i sklopimo nova prijateljstva sa Holanđanima, volonterima organizacije Wij Helpen Daar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi