Potpisan ugovor o besplatnom korišćenu skijališta na Jahorini

28.12.2018 12:06:48
Potpisan ugovor o besplatnom korišćenu skijališta na Jahorini

U hotelu „Bistrica“ na Jahorini danas je između načelnika opštine Sokolac Milovana Bjelice i direktora Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejana Ljevnajića potisan ugovor o besplatnom korišćenju skijališta za djecu.

U hotelu "Bistrica" na Jahorini danas je između načelnika opštine Sokolac Milovana Bjelice i direktora Olimpijskog centra "Jahorina" Dejana Ljevnajića potisan ugovor o besplatnom korišćenju skijališta za djecu. Ovo je druga godina zaredom, kako djeca sa područja opštine Sokolac imaju priliku da besplatno uživaju na olimpijskoj ljepotici tokom zimske sezone.

 

Direktor OC "Jahorina" Dejan Ljevnajić u telefonskom razgovoru rekao nam je danas dogovoreno da opština obezbijedi besplatan prevoz, a ski karte rukovodstvo Olimpijskog centra.

"Cilj nam je da što više mališana dođe svaki dan na planinu i na najbolji način iskoristi našu odluku. Djeca treba da znaju da je ova planina njihova, te da upravo na njoj odrastaju i stiču zdrave navike" – poručio je Ljevnajić.

 

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica zahvalio je menadžmentu Olimpijskog centra na čelu sa predsjednikom Nadzornog odbora Nedeljkom Elekom i direktorom Dejanom Ljevnajićem, što će djeca iz Sokoca ponovo imati mogućnost da kvalitetno provode zimske dane.

"Opština će učestvovati u ovom projektu organizovanjem prevoza. Ovo je izuzetna prilika za djecu i roditelje koji nisu u mogućnosti da obezbijede djeci učenje skijanja i uživanje na planini. Kao i prethodne godine, putem lokalnog medija – Info centra Sokolac i opštinskog sajta, obavijestićemo zainteresovane kako mogu da se prijave za odlazak na besplatno skijanje" – istakao je načelnik Bjelica.

Danas su pored načelnika opštine Sokolac, ugovore o besplatnom korišćenju skijališta na Jahorini, potpisali i predstavnici ostalih opština u sastavu Grada Istočno Sarajevo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi