Olimpijski centar Jahorina i Otvorena mreža

05.04.2019 15:01:38
Olimpijski centar Jahorina i Otvorena mreža

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova manifestacija Ski closing se odgađa za drugi datum

Zbog loših vremenskih uslova i najave olujnog vjetra, nažalost, Olimpijski centar Jahorina i Otvorena mreža nije u mogućnosti organizovati manifestaciju Ski closing kako je najavljeno u nedelju 7. aprila. Kompletna manifestacija uključujući i koncert Nataše Bekvalac ali i konferenciju za medije pomjera se za neki drugi datum o kojem ćemo Vas naknadno obavjestiti.

Besplatno skijanje će se održati kako je i planirano u nedelju 7. aprila dok će skijalište od ponedeljka, 8. aprila raditi smanjenim kapacitetom te će ski karte biti na popustu od 70 odsto.

Zahvaljujemo se svima koji su do sada podržali organizaciju događaja i humanitarnu akciju te Vas obavještavamo da će do sada prikupljena sredstva biti donirana Marku Pavloviću, Milošu Božoviću i Merjem Bašić.

Na kraju zahvaljujemo se svima na razumjevanju, humanosti, zajedništvu i ljubavi koju smo pokazali za djecu kojima je naša pomoć itekako potrebna.

Do sljedeće akcije Vas pozdravljaju Olimpijski centar Jahorina i Otvorena mreža

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo