Fine Food donirao sedmičnu količinu hljebova za korisnike Udruženja Pomozi.ba

08.04.2020 13:14:22
Fine Food donirao sedmičnu količinu hljebova za korisnike Udruženja Pomozi.ba

Prvi dio donacije, 200 hljebova, podijeljeno je danas, a Fine Food će i narednih sedam dana obezbijediti hljebove za korisnike Udruženja Pomozi.ba.

Kompanija Fine Food d.o.o uključila se u humanitarne aktivnosti Udruženja Pomozi.ba tokom pandemije koronavirusa.

Fine Food je donirao svoje pakovane hljebove za korisnike Udruženja na području Kantona Sarajevo koji svaki dan dobijaju gotov obrok na vrata, spremljen u kuhinji Pomozi.ba organizacije. Radi se o starim, iznemoglim, oboljelim i socijalno ugroženim osobama koje ne mogu izlaziti iz svojih domova, a nemaju nikoga ko bi im u ovim trenucima mogao pomoći. Prvi dio donacije, 200 hljebova, podijeljeno je danas, a Fine Food će i narednih sedam dana obezbijediti hljebove za korisnike Udruženja Pomozi.ba.

"Od početka situacije sa COVID-19 nastojimo biti uključeni u potrebe zajednice u najvećoj mogućoj mjeri i pridružiti se projektima kredibilnih partnera, što Pomozi.ba svakako jeste. Svjesni smo da je ovo vrijeme kada trebamo brinuti jedni o drugima na sve načine, od poštivanja propisanih preventivnih mjera do donacija tamo gdje su one najpotrebnije", saopšteno je ovom prilikom iz kompanije Fine Food.

Iz Udruženja Pomozi.ba zahvaljuju se firmi Fine Food na podršci i svim drugim društveno odgovornim kompanijama koje ovih dana posebno vode računa o tome kako da pomognu najugroženijima.

 

PODIJELI:
TAGOVI: fine food pomozi.ba hljeb

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi