Program lojalnosti

"Fine Food Loyalty Mobilna Aplikacija: Jačanje veze između brenda i potrošača"

09.02.2024 15:23:31
Fine Food Loyalty Mobilna Aplikacija

Fine Food vam s ponosom predstavlja program lojalnosti u vidu mobilne aplikacije, stvoren kako bi vam se zahvalili na vašoj vjernosti

U neprestanom nastojanju da vam pruže što kvalitetnije potrošačko iskustvo, Fine Food vam s ponosom predstavlja program lojalnosti u vidu mobilne aplikacije, stvoren kako bi vam se zahvalili na vašoj vjernosti.

Fine Food Loyalty aplikacija ne predstavlja samo iskorak za kompaniju u pružanju njenih usluga, već ujedno postavlja i nove standarde, kao prva i jedinstvena aplikacija ovog tipa u pekarskoj industriji unutar naše regije.

Vrlo je jednostavna i laka za korištenje. Pregledajte asortiman, skupljajte bodove prilikom vaših kupovina i koristite ih za ostvarivanje nagrada - sve na jednom mjestu.

Uz skeniranje vaše virtuelne kartice iz aplikacije, svaka kupovina donosi vam bodove koje možete zamijeniti za fantastične nagrade u vidu omiljenih proizvoda iz Fine Food asortimana. Što više kupujete, više nagrađuju vašu vjernost. Registrovani korisnici kroz aplikaciju, uvijek imaju pristup svojoj virtuelnoj kartici te broju trenutno raspoloživih bodova, što eliminiše potrebu za gomilanjem i nošenjem fizičkih kartica ili papira koji potvrđuju njihovo članstvo unutar programa lojalnosti.

Članovi programa imati će privilegiju da prvi saznaju informacije o novim proizvodima, ekskluzivnim događanjima i posebnim promocijama putem direktnih obavijesti na mobilnim uređajima, te će imati i pristup posebnim popustima i ponudama pripremljenim isključivo za  najvjernije korisnike Fine Food proizvoda.

Svaku kupovinu kroz aplikaciju moguće je recenzirati te Fine Food-u na taj način pružiti važne informacije o potrošačkom iskustvu, koje će biti iskorištene za dalje unapređenje njihovih proizvoda i usluga. Pored osnovnih informacija o svakoj trgovini iz Fine Food maloprodajnog lanca, aplikacija korisniku omogućava i da nađe put do određenog prodajnog mjesta ili da izabere najbliže prodajno mjesto putem mape unutar same aplikacije.

Preuzmite aplikaciju iz Google Play Storea ili Apple App Storea, te pogledajte i kratko video uputstvo za korištenje aplikacije na videozapisu iznad.

App store:

https://apps.apple.com/hr/app/fine-food-loyalty/id6466396717

Google play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ba.qss.loyaltyfinefood

Fine Food Loyalty aplikacija zamišljena je kao temelj za izgradnju jače i angažovanije zajednice. Radi se o nagrađivanju lojalnosti ali i o boljem razumijevanju naših kupaca i kontinuiranom poboljšanju naših proizvoda, usluga, te kupovnog iskustva sa nama, izjavili su iz Fine Food-a.

Pratite nas na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/finefood.ba

Fine Food | Facebook

Fine Food Sarajevo - YouTube

LinkedIn

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo