FINE FOOD iftarska ponuda: Vaša omiljena jela na ramazanskoj trpezi

07.04.2022 12:45:14

Za vrijeme mjeseca ramazana, Fine Food je pripremio poseban iftarski meni

Za vrijeme mjeseca ramazana, Fine Food je pripremio poseban iftarski meni sastavljen od tradicionalne bosanskohercegovačke i internacionalne kuhinje i pažljivo pripremljen od najkvalitetnijih sastojaka.

Fine Food slojeviti asortiman koji čini gotovo dvije stotine proizvoda, razvijan je kako bi zadovoljio različite gastronomske zahtjeve potrošača pa čak i ona, najzahtjevnija nepca.

Svaki proizvod koji usluže, napravljen je od posebno odabranih sastojaka, te uz upotrebu posljednjih prehrambenih tehnologija kako bi se osigurala zdravstvena ispravnost te najviši kvalitet koji odgovara međunarodnim standardima.

Za više informacija i rezervacije kontaktirajte nas putem broja telefona +387 62 879 236. Rezervacije je potrebno izvršiti do 16 sati.

Osim mogućnosti organizacije iftara u poslovnici Fine Food Festival, iftarski meni je dostupan i putem servisa Korpa i Glovo.

Popusti na iftarske menije i besplatna kućna dostava

Na sve iftarske menije koje naručite putem aplikacije Glovo omogućen je popust u iznosu od 25%. Ukoliko naručujete putem aplikacije Korpa, omogućen je popust od 20% na iftarski meni broj 5, te besplatna kućna dostava do kraja mjeseca aprila za sve narudžbe iznad 20,00 KM.

Fine Food je sarajevska industrija hrane, sa slojevitim asortimanom, koji obuhvata gotove i polugotove pekarske proizvode, poslastice i gotova jela, koji se kroz vlastitu maloprodajnu i partnersku mrežu, te eksternu veleprodaju, plasiraju lokalno kao i na strana tržišta. Danas, iza uspjeha kompanije stoji blizu 200 uposlenika koji zajedničkim snagama, radeći na najfinijim proizvodima, doprinose zadovoljstvu kupaca.

Fine Food pratite na Facebooku i Instagramu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana