Radimo zajedno za bolji svijet - Pomozite i vi donirajući!

Filantropi

Radimo zajedno za bolji svijet - Pomozite i vi donirajući!

Pomoći možete donirajući: zaštitne maske, rukavice, zaštitne vizire, sredstva za dezinfekciju, tečne sapune, vitamin C, vitamin D, suplemente za jačanje imuniteta.

02.07.2020 09:15:15 / Izvor: Akta.ba

S obzirom na jako tešku situaciju u kojoj se nalazi naš prijateljski i bratski narod u Sandžaku, Islamic Relief Bosne i Hercegovine je među prvima poslao pomoć preko Udruženje invalidnih i bolesnih osoba Blažuj.

"Zahvaljujemo se svima koji su omogućili da se hitno reaguje, kao i osobama koje su isti dan pomoć dostavile. Nastavljamo sa realizacijom projekta COVID-19 hitan odgovor, i pozivamo vas da svojim doprinosom pomognete najugroženije u Sandžaku. Kampanja traje do 19.07.2020. godine", ističu iz organizacije Islamic Relief.

Pomoći možete donirajući: zaštitne maske, rukavice, zaštitne vizire, sredstva za dezinfekciju, tečne sapune, vitamin C, vitamin D, suplemente za jačanje imuniteta. Sredstva možete donijeti lično na adresu Jukićeva 75, Sarajevo.

Pomoći možete i uplatama:

Lično u uredu: Jukićeva 75, Sarajevo

Uplatom na račun: Ziraat Bank BH

186 000 107 243 4061

Primalac: Islamic Relief Worldwide Engleska Sarajevo

Svrha uplate: Pomoć za Sandžak

Online uplata putem web stranice Islamic Relief (sekcija: COVID-19)

Za sve dodatne informacije kontaktirajte organizaciju Islamic Relief putem telefona 062 000 120.

Radimo zajedno za bolji svijet!

Podsjećamo, organizacija Islamic Relief Bosna i Hercegovina, među prvim je odgovorio na pojavu pandemije COVID-19 u BiH, donirajući higijenske pakete sa dezinfekcionim sredstvima, tečnim sapunima, zaštitnim rukavicama i maskama za više od 2.750 korisnika narodnih kuhinja u Kantonu Sarajevo. Također su obezbijedili dezinfekcijska sredstva i zaštitnu medicinsku opremu za brojne gradove i njihove domove zdravlja i bolnice širom Bosne i Hercegovine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi