Sve dobre priče na Sparkasse liče

Finansije i konsalting

Sve dobre priče na Sparkasse liče

Nova kampanja i kreditna ponuda Sparkasse Banke

28.04.2021 13:29:24 / Izvor: Akta.ba

28.4.2021. godine Sparkasse banka lansirala je novu kampanju pod motom „Sve dobre priče na Sparkasse liče“, a jedna od tih priča je i nova akcijska ponuda nenamjenskih kredita bez hipoteke za brz i povoljan pristup finansijskim sredstvima uz dodatnu pogodnost - poklon iznos od 300KM za prvih 50 klijenata.

Nenamjenski krediti dostupni su u iznosu do 50.0000 KM, bez hipoteke i naknade za obradu, sa rokom otplate do deset godina, te uz mogućnost odabira fiksne ili varijabilne kamatne stope.

Osim povoljnih uslova u pogledu visine kamatne stope, iznosa kredita i roka otplate, ovu kreditnu ponudu prati i posebna pogodnost - prvih 50 klijenata banke koji realiziraju jedan od nenamjenskih kredita bez hipoteke iz ponude i prenesu mjesečna primanja na račun Banke, na tekući račun dobijaju poklon iznos od 300 KM.

Osim ovog modela, u ponudi su i druge vrste nenamjenskog kredita: bez police osiguranja u iznosu do 40.000 KM te nenamjenski kredit i stambeni krediti uz hipoteku i bez ograničenja iznosa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting