Nove Sparkasse pogodnosti kao u priči!

15.02.2022 07:34:35
Sparkasse akcijska ponuda kredita

Ukoliko su vam potrebna finansijska sredstva sa kojim možete brzo i povoljno realizirati svoje male i velike planove, razmotrite Sparkasse trenutnu akcijsku ponudu

Akcijska ponuda stambenih i nenamjenskih kredita

Bez troškova obrade

Ukoliko su vam potrebna finansijska sredstva sa kojim možete brzo i povoljno realizirati svoje male i velike planove, razmotrite Sparkasse Bank trenutnu akcijsku ponudu nenamjenskih i stambenih  kredita bez hipoteke i bez troškova obrade.

"U nastavku pronađite okvirne detalje o ovim kreditima, ali tu smo i da napravimo ponudu samo za vas."

Zato pozovite Sparkasse na broj telefona u nastavku ili posjetite u poslovnici i bez ikakve obaveze saznajte finansijsku računicu koja može pratiti uspješno ostvarenje vaših planova.

NENAMJENSKI KREDIT BEZ HIPOTEKE

Iznos kredita: do 50.000 KM

Kamatna stopa već od:
  • varijabilna NKS 3.59%=EKS 3.84%  ( pri čemu je varijabilna kamatna stopa vezana za 12M Euribor)
  • fiksna NKS 4.09%=EKS 4.36%

Efektivna kamatna stopa (EKS)  izračunata na iznos 50.000 KM, period otplate 5 godina i navedenu kamatnu stopu uzimajući u obzir pribavljanja mjenice, ovjere saglasnosti o zapljeni, upisa založnog prava u nadležni javni registar i naknade za održavanja kreditnog računa.

Rok otplate: do 10 godina

Ne plaćate naknadu za obradu kredita

STAMBENI KREDIT SA HIPOTEKOM

Podrazumjeva kredit za kupovinu ili renoviranje stambenog prostora, ali sa ovim kreditom možete pokriti obaveze i nekog ranije odobrenog kredita u našoj ili drugim bankama.

Kamatna stopa već od:

  • varijabilna NKS 1.89%=EKS 2.06% ( pri čemu je varijabilna kamatna stopa vezana za 12M Euribor)
  • fiksna NKS 2.79%=EKS 2.99%* (za rok otplate do 10 godina)

Efektivna kamatna stopa (EKS)  izračunata je na iznos 200.000 KM, period otplate 120 mjeseci i navedenu kamatnu stopu. U izračun efektivne kamatne stope uključen je trošak održavanja kreditnog računa,  kupovine mjenica, ovjere saglasnosti o zapljeni, procjene hipoteke, notarske obrade ugovora, osiguranja nekretnine i ostali troškovi konstituisanja hipoteke.

Rok otplate:

stambeni kredit do 30 godina, zamjenski stambeni do 25 godina

Ne plaćate naknadu za obradu kredita

Više informacija i odgovore na pitanja koja možda imate možete dobiti tako što ćete pozvati na broj Sparkasse besplatne Info linije: 080 02 02 10

Za tehničku podršku pri korištenju proizvoda pozovite Sparkasse Službu za podršku klijentima: 033 280 300

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting