Inovativno rješenje za banke

Kako podići bankarsko iskustvo na viši nivo?

12.09.2023 08:11:31
Halcom Customer Engagement

Halcom-ova platforma Customer Engagement je inovativno rešenje za banke koje žele da poboljšaju bankarsko iskustvo svojih klijenata.

Halcom-ova platforma Customer Engagement je inovativno rješenje za banke koje žele da poboljšaju bankarsko iskustvo svojih klijenata.

Uz niz funkcionalnosti, visok nivo fleksibilnosti, sajber bezbijednosti usklađenih sa ESG principima, Halcom omogućava bankama da se efikasno prilagode savremenim zahtijevima digitalnog bankarstva i uspostave održivo i pouzdano okruženje za klijente.

U eri digitalne transformacije, bankarstvo se suočava sa izazovima i mogućnostima koje donosi tehnološki napredak. Pružanje odličnog korisničkog iskustva i korištenje naprednih rješenja za digitalno bankarstvo ključ su uspješne konkurencije na tržištu. Odgovor na ovo je Halcomova platforma za uključivanje korisnika, koja kombinuje nekoliko rešenja. Ova inovativna rješenja omogućavaju bankama da podignu bankarsko iskustvo na viši nivo, uzimajući u obzir važne aspekte digitalizacije, sajber sigurnosti i održivog razvoja (ESG).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting