Krediti za objedinjenje više kreditnih obaveza u jednu povoljniju ratu

Finansije i konsalting

Krediti za objedinjenje više kreditnih obaveza u jednu povoljniju ratu

Sparkasse Bank pokrenula je novu promociju nenamjenskih kredita: više kreditnih obaveza - jedna povoljna rata

27.11.2020 14:36:07 / Izvor: Akta.ba

Sparkasse Bank pokrenula je novu promociju nenamjenskih kredita uz uslove koji omogućavaju klijentima da objedine više kreditnih obaveza u jednu povoljniju ratu, ali i da dođu do povoljnog izvora dodatnih sredstava. Krediti za sve namjene bez hipoteke dostupni su u iznosu do 50.000KM i fiksnu kamatnu stopu na period do 10 godina, a realizuju se u jednostavnoj i brzoj proceduri uz obezbjeđenje policom osiguranja.

"Uz iznose do 50.000KM naši klijenti mogu zatvoriti sve one kratkoročne kreditne obaveze ili ostatak nekih dugoročnih kredita, a pri tome, kroz produženje roka roka  otplate, prilagoditi iznos rate trenutnim finansijskim mogućnostima. Vjerujemo, i očekujemo da sa ovom ponudom možemo podržati sve naše sadašnje i buduće klijente u vremenu kada se mnogi susreću sa finansijskim izazovima", izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Bank.

Osim što može donijeti rasterećenje kućnog budžeta, ova kreditna ponuda Sparkasse Bank sadrži i posebnu dimenziju finansijske sigurnosti. Fiksna kamatna stopa garantuje da se rata ne može mijenjati ili povećavati kroz cijeli period otplate, a kredit se obezbjeđuje kupovinom police osiguranja koja je klijentima sigurnost za slučaj da ne mogu izmirivati rate u određenim periodima i nemilim situacijama.

Posebna pogodnost koja prati kreditnu ponudu je program preporuka, gdje Sparkasse Bank sa iznosima do 30KM nagrađuje, kako svoje zadovoljne klijente koji uspješno preporuče proizvod prijateljima, članovima porodice, kolegama ili poznanicima, tako i one koji su po preporuci realizovali kredit. Dodatno, klijente koji realizuju kredit u periodu do 20.12. očekuje i poklon iznenađenje u poslovnici.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting