Amitea d.o.o. obavlja sve vrste građevinskih radova iz oblasti visokogradnje

13.01.2022 09:10:08
amitea mostar visokogradnja građevinski radovi

Kadrovski i tehnički firma Amitea je potpuno osposobljena da odgovori zahtjevima svih klijenata i poslovnih partnera.

Firma Amitea d.o.o. Mostar u mogućnosti je izvoditi sve vrste objekata iz oblasti visokogradnje kao što su i zgradnja stambenih i poslovnih objekata, rekonstrukcija i uređenje postojećih objekata i slični poslovi.

Kadrovski i tehnički firma Amitea je potpuno osposobljena da odgovori zahtjevima svih klijenata i poslovnih partnera.

"Povjerenje u poslovnom smislu stičemo jer sadašnjim i budućim klijentima možemo sa sigurnošću iskazati spremnost da sve radove, iz oblasti kojom se bavimo, izvodimo kvalitetno i na vrijeme, a uz poštovanje zakona i propisa. Naši planovi su vezani za budući razvoj preduzeća  i učešće na javnim tenderima u zemljama regiona i šire", ističu iz firme Amitea.

Stalno  ispitivanje tržišta i praćenje svjetskih standarda, donosi odgovor na zahtjev kupaca i dovodi do sljedećih koraka u razvoju firme:  savremena organizacija i sticanje referenci u oblasti građevinske operative.

Ono što Amiteu kao građevinsku firmu čini posebnom je činjenica da i bez angažovanja trećih lica - kooperanata  dovodi posao do završnih radova u predviđenom roku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina