Amitea d.o.o. Mostar je firma specijalizirana za sve radove na niskogradnji

23.08.2022 08:37:12
amitea mostar niskogradnja putevi autoputevi mostovi nasipi konstrukcije

Amitea d.o.o. Mostar u mogućnosti je izvoditi sve vrste poslova iz oblasti niskogradnje kao što su radovi na magistralnim i regionalnim putevima, mostovima, nasipima, tunelima, potpornim konstrukcijama, iskopima i sl..

Firma Amitea d.o.o. Mostar u mogućnosti je izvoditi sve vrste poslova iz oblasti niskogradnje kao što su radovi na magistralnim i regionalnim putevima, mostovima, nasipima, tunelima, potpornim konstrukcijama, iskopima i sl..

Pored navedenog Amitea se bavi i održavanjem magistralnih i regionalnih puteva, što podrazumijeva sanaciju oštećenja puteva, putnih objekata i opreme.

Uz najnoviju tehniku i mehanizaciju, kvalitetan građevinski materijal, a sve to potkrepljeno građevinskim iskustvom i stečenim znanjem stručnog osoblja, svaki problem za Amiteu predstavlja izazov i biće riješen na vrijeme i na najbolji mogući način.

Stalno  ispitivanje tržišta i praćenje svjetskih standarda, donosi odgovor na zahtjev kupaca i dovodi do sljedećih koraka u razvoju firme:  savremena organizacija i sticanje referenci u oblasti građevinske operative.

Ono što Amiteu kao građevinsku firmu čini posebnom je činjenica da i bez angažovanja trećih lica - kooperanata dovodi posao do završnih radova u predviđenom roku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina