AMITEA ima veliko iskustvo iza sebe u oblasti radova vezanih za hidrogradnju

07.06.2019 08:50:55
AMITEA ima veliko iskustvo iza sebe u oblasti radova vezanih za hidrogradnju

Lepeza djelatnosti u oblasti hidrogradnje koje obavlja preduzeće AMITEA d.o.o. obuhvata raznolik asortiman usluga

AMITEA doo osnovana je 2000 god, sa sjedištem u Mostaru, a osnovnu djelatnost ove firme predstavlja izvođenje građevinskih radova u oblastima niskogradnje, visokogradnje i hidrogradnje.

Amitea je danas gigant u svojoj oblasti, a o uspješnom poslovanju svjedoče i mnogobrojna priznanja i nagrade kod nas i u svijetu.

Povjerenje u poslovnom smislu stičemo jer sadašnjim i budućim klijentima možemo sa sigurnošću iskazati spremnost da sve radove, iz oblasti kojom se bavimo, izvodimo kvalitetno i na vrijeme, a uz poštovanje zakona i propisa. Naši planovi su vezani za budući razvoj preduzeća  i učešće na javnim tenderima u zemljama regiona i šire.

U današnjem tržišno-ekonomskom okruženju, prateći savremena dostignuća u nauci i tehnologiji, Amitea doo ima tendenciju razvoja novih poslovnih ideja i inovativnih projekata, zapošljava iskusni tim stručnih inžinjera i  tehničkih kadrova  i otvorena je za saradnju.

U oblasti radova vezanih za hidrogradnju, AMITEA doo ima veliko iskustvo iza sebe. Lepeza djelatnosti u oblasti hidrogradnje koje obavlja preduzeće AMITEA d.o.o. obuhvata raznolik asortiman usluga:

  • Vodovodna i kanalizaciona mreža,
  • rezervoari,
  • bazeni,
  • brane,
  • pumpne stanice...

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina