NOVO - HANDSET Alpha lagani sistem panelne oplate

29.08.2022 14:15:35
peri oplate i skele handset alpha

HANDSET Alpha - manja težina, veća fleksibilnost, bolje rukovanje

PERI HANDSET Alpha

Manja težina, veća fleksibilnost, bolje rukovanje

Troškovna učinkovitost

  • Zahvaljujući pristupačnoj cijeni, optimalnoj količini materijala i rukovanju bez dizalice

Jednostavno rukovanje - manja mogućnost pogreške

  • Zahvaljujući intuitivnom sistemu s minimalnim naporom u pogledu edukacije, jedinstvenom spoju panela i visokom dopuštenom pritisku betona

Nesmetan rad

  • Zahvaljujući robusnom i inventivnom dizajnu koji reducira oštećenja, troškove održavanja i gubitak materijala

NOVO - HANDSET Alpha

Lagani sistem panelne oplate

HANDSET Alpha je lagani čelični sistem zidne oplate osmišljen za izvođenje zidova, temelja i stupova bez primjene dizalice. Sistem se odlikuje konkurentnom cijenom i vrlo visokom učinkovitosti. Zahvaljujući robusnom i inovativnom dizajnu jednostavan je za rukovanje, čime se smanjuje mogućnost gubljenja dijelova. Prednost: jednostavan rad na gradilištu značajno reducira troškove.

Troškovna učinkovitost

Pristupačna cijena i visoka učinkovitost na gradilištu razlog su zašto je HANDSET Alpha vrlo atraktivan sistem, također za klijente naviknute na rad s klasičnom drvenom oplatom. Ovaj sistem neovisan o dizalici vrlo brzo mogu montirati samo dva radnika, čime se štede vrijeme i novac. Idealne veličine višenamjenskih pa-nela s integriranim otvorima za sidra svakih 5 cm dopuštaju veću fleksibilnost kod višestruke primjene za zidove i stupove, optimiranje količina materijala na gradilištu kao i iskoristivost.

Jednostavno rukovanje - manja mogućnost pogreške

Dizajn smanjuje na minimum labave sistemske dijelove zahvaljujući integriranim komponentama poput spojnica i ručica u profilu. Samo nekoliko pomno osmišljenih komponenti omogućuje jednostavnu primjenu pa je potreba za edukacijom gradiliš-nog osoblja značajno smanjena. Visoki dopušteni pritisak betona od 60 kN/m2 za zidove pa do 75 kN/m2 za stupove smanjuje mogućnost preopterećenja oplate i omogućuje brže betoniranje.

Nesmetan rad

Zahvaljujući debelim profilima pod kutom i vrhunskoj kvaliteti čelika HANDSET Alpha je izdržljiv i lako se popravlja, čime se reduciraju troškovi održavanja. Manji broj komponenti i ponovno upotrebljivi, praškasto premazani paneli umanjuju gubitak materijala na gradilištu kao i ostatke drvenih gredica. Na taj se način mogu izbjeći uobičajene komplikacije na samom gradilištu, primjerice traženje dijelova kod rada s oplatom i mogući troškovi prilikom povrata zbog gubitka dijelova sistema.

Klinasta spojnica i spojnica za izravnavanje raspoložive su za učinkovito i troškovno povoljno spajanje panela – sukladno potrebama gradilišta.

Jednostavno oplaćivanje stupova – do 75 kN/m2 pritiska betona stupovi od 15 cm x 15 cm do 90 cm x 90 cm izvode se bez dodatnih sidara kroz stup.

Višenamjenski paneli s dodatnim integriranim sidrenim otvorima svakih 5 cm dopuštaju veću fleksibilnost kod primjene oplate (prekidi betoniranja, oplata stupova, oplata temelja, vertikalna/horizontalna nadogradnja).

Prednosti već na prvi pogled:

  • Brzo i praktično rukovanje: samo 2 radnika i bez potrebe za dizalicom
  • Maksimalna fleksibilnost zahvaljujući višenamjenskim panelima
  • Manje pogrešaka i izgubljenog materijala zahvaljujući jednostavnoj primjeni i manjem broju komponenti
  • Manji troškovi održavanja: robustan dizajn i visok dop. pritisak betona
  • Učinkovit radni proces i manje ostataka drvene građe zahvaljujući mogućnosti ponovne primjene visokokvalitetnih panela

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina