PERI sistemi - sistemske oplate i skele za sve vrste betonskih radova

Građevina

PERI sistemi - sistemske oplate i skele za sve vrste betonskih radova

PERI je vodeći svetski proizvođač sistemskih oplata i skela za sve vrste betonskih radova.

29.01.2020 09:01:11 / Izvor: Akta.ba

PERI je vodeći svjetski proizvođač sistemskih oplata i skela za sve vrste betonskih radova. Od svog osnivanja 1969. godine do danas, PERI se razvio u kompaniju koja posluje širom svijeta. Glavni razvojno-proizvodni centar nalazi se u Weissenhornu, južna Njemačka. Pored centralnog sjedišta, 60 internacionalnih filijala sa velikim brojem ekspozitura i preko 160 logističkih lokacija obezbjeđuju efikasnost na tržištu i blizinu klijentu.

Orijentisani su na racionalizaciju potencijala gradilišta i stalno razvijaju nove sisteme, kako bi obezbijediti brži i sigurniji rad. Rezultat su testirani proizvodi, jednostavni za upotrebu i maksimalno fleksibilni, kako bi se smanjili troškovi.

Na optimalna rješenja oplate i skela za svaki konstrukcijski zadatak utiče veliki broj faktora i pratećih uslova, koji se jako razlikuju u zavisnosti od projekta i regiona. PERI zato posmatra načine i postupke gradnje u najrazličitijim zemljama i razvija, za ta tržišta prilagođene, ili sasvim nove proizvode i sisteme. Rezultat je širok spektar proizvoda koji se mogu optimalno primijeniti u zavisnosti od projekta, a shodno zahtjevima tržišta i klijenata.

INOVACIJE

Praktično za svako gradilište

Ojačanje u vidu čelične kape na VT 20K nosačima koje obezbjeđuje duži vijek upotrebe, podupirač PEP Ergo koga karakteriše velika nosivost i višestruko primjenljiv program kosnika, nude prednosti za gotovo svaki projekat.

 

MAXIMO

Primjenom MX tehnologije ankerovanja, gdje se ankeri postavljaju samo sa jedne strane, postiže se značajna ušteda vremena u montaži oplate. U međuvremenu, MAXIMO se potvrdio na mnogim gradilištima, a sistem je proširen i poboljšan novim detaljima.

 

VARIODECK

Modularni sto velike površine, sa čeličnim podupiračima omogućava izuzetno brzu montažu oplate i premještanje, sa opciono integrisanim rješenjem za oplatu greda.

RCS ML lift za materijal

Samopodižuća platforma za premještanje oplate ploča na više etaže, sa mogućnošću dvije varijante konstrukcije.

VARIOKIT

PERI nudi mnogobrojna, fleksibilna i sveobuhvatna rješenja na bazi VARIOKIT modularnog sistema za inžinjersku gradnju u svim oblastima, između ostalog oplatu vjenca mosta na šinama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina