GEALAN stvara okvir budućnosti - održivost sa sustavom! (Video)

30.08.2022 13:58:14
gealan prozori vrata otvori okviri

GEALAN prozorima ne daje samo okvir – s GEALAN profilima stvaraju trendove za prozore

GEALAN prozorima ne daje samo okvir – s GEALAN profilima stvaraju trendove za prozore. Povrh toga razvijaju inovativna rješenja koja svim partnerima i kupcima nude stvarnu dodanu vrijednost. U novoj GEALAN kampanji pokazuju da pravi okvir drži svijet na okupu.

Što bi svijet bio bez okvira?

GEALAN proizvodi PVC profile od kojih se izrađuju vaši prozori. Naši profili sadrže više od pedeset godina iskustva i puno inovativne tehnologije.

Ali, GEALAN ima još više toga za ponuditi: uvijek pratimo potrebe naših partnera i imamo spremna rješenja po mjeri. Digitalni alati podržavaju projektante, proizvođače i trgovce. Servis i obuka podržavaju kupce proizvoda GEALAN u njihovom svakodnevnom radu. Održivo razmišljanje i djelovanje u poduzeću GEALAN štiti okoliš i resurse više od 25 godina.

Dodana vrijednost za sve

Visokokvalitetni PVC profili su jedno. Sve oko toga je drugo. GEALAN spaja oboje: kombiniramo inovativne proizvode i sustave s pouzdanim i jednostavnim planiranjem, kompetentnom uslugom i digitalnim rješenjima. Imamo sve u jednom. A vi se možete koncentrirati na najvažnije: suvremeni i tehnički optimalni prozori, vrata i klizni sustavi.

Koju dodanu vrijednost da vam ponudimo?

Idemo u detalje

Održivost sa sustavom

Održivost je za nas više od trenda: GEALAN se pažljivo ophodi svim resursima. I tako već više od 25 godina.

Naši PVC profili već se u velikoj mjeri sastoje od recikliranog materijala. Oslanjamo se na zelenu električnu energiju i učinkovite procese. Provjereno i na mnogim područjima djelujemo kao pionir industrije.

GEALAN ne samo da prozorima daje okvir, već razvija održiva rješenja koja danas uzimaju u obzir svijet budućnosti.

Mi stvaramo okvir koji štedi na resursima i ne zagađuje okoliš.

Doznajte više

O kampanji

Mi smatramo da je GEALAN impresivan! Pokazat ćemo vam. S jedne su strane, naravno, naši profili. Ali, sada su ovdje su i naši kolege koji će vam osobno približiti dodane vrijednosti poduzeća GEALAN.

Želimo autentično predstaviti ono što GEALAN nudi – to nam je bilo važno od samog početka. Od prvih ideja zajednički su razvijeni konkretni sadržaji: Bez obzira radi li se o spotovima, fotografijama ili tekstovima – sve je 100 % GEALAN.

Doznajte više o idejama i nastanku kampanje na linku OVDJE

Kontakt za područje BiH:

Gealan d.o.o. Predstavništvo u BiH Tuzla

Mehmedalije Maka Dizdara B-9/5/2A

75000 Tuzla

Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 35 25 53 56

Fax: +387 35 25 53 56

Mobil: +387 61 13 08 14

Email: mirza.atic@gealan.ba

PODIJELI:
TAGOVI: gealan prozori vrata okviri okov otvori

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina