GEALAN-acrylcolor

Doznajte koja površinska tehnologija najpouzdanije štiti PVC prozore i vrata

24.04.2023 14:24:42
GEALAN-acrylcolor

GEALAN-acrylcolor® površine nude se za različite sustave profila u svim dubinama gradnje

GEALAN-acrylcolor® površine nude se za različite sustave profila u svim dubinama gradnje. Bilo povijesne stare zgrade ili moderna arhitektura; bez obzira jesu li prozori, kućna vrata, balkonska vrata ili klizna rješenja. Proizvodnja GEALAN-acrylcolor® profila neprestano se nadograđuje i proširuje, tako da GEALAN danas nudi rješenja za širok spektar građevinskih situacija.

Korištenjem nove tehnike bojanja prozora, GEALAN stvara nove standarde na tržištu. Prozori iz acrylcolor profila zadovoljavaju najstrože tehničke i funkcionalne zahtjeve. Imaju odlična svojstva i nenadmašivu dugotrajnost boja.

Referentni objekti GEALAN-acrylcolor® antracit sive boje

Prozor u grad

Detalji projekta

Vrsta objekta

Stambeni objekt

Sustav

S 9000

Boja

GEALAN-acrylcolor® RAL 7016

Lokacija

Hannover

Godina

2020.

Arhitekt

Lindener Baukontor, Hannover

Graditelj

St. Nikolai Stift zu Hannover

Proizvođač

TH. Zink GmbH Fenster und Türen

Prozori stambene kuće u ulici Alte Herrenhäuser u Hannoveru imaju neobične formate: s jedne strane, povezane su u kutovima na tri kata – tri zajedničke prostorije unutar njih djeluju svijetlo i primamljivo zahvaljujući tome “prozor u grad” u visini sobe i nudi prekrasan pogled na neposredno zelenilo izvana. S druge strane, sjeverno pročelje karakteriziraju prozorski prorezi od poda do stropa široki tek 20 centimetara – postavljeni su ispred zida kako bi se sačuvala puna staklena površina. Visokoučinkoviti sustav GEALAN S 9000 daje odlučujući doprinos energetski učinkovitoj obnovi stambene kuće, dok površina GEALAN-acrylcolor® u suvremenoj antracit sivoj boji karakterizira novo životno okruženje.

Stambeno poslovni objekt jakog kontrasta

Detalji projekta

Vrsta objekta

Stambeno poslovni objekt

Sustav

S 9000

Boja

GEALAN-acrylcolor® RAL 7016

Lokacija

Kerpen-Sindorf

Godina

2020-2021

Arhitekt

HOERSCH ARCHITEKTEN, Köln

Graditelj

H. Kautschur Immobilien- und Bauträgergesellschaft mbH

Proizvođač

Fenster Schmitt GmbH & Co.KG, Bad Neuenahr-Ahrweiler

Svijetlo-tamni kontrasti karakteristični su za stambeno-poslovnu zgradu na središnjoj lokaciji u četvrti Sindorf u Kerpenu. Tamne balkonske ograde i prozori s tamnim dizajnom čine pandan svijetloj fasadi od opeke u krem ​​boji: ovdje se koristi sustav profila GEALAN S 9000 u GEALAN-acrylcolor® antracit sivoj boji, čiji tamni venecijaneri upotpunjuju koncept boja.

Koblenz atrakcija

Detalji projekta

Vrsta objekta

Poslovna zgrada

Sustav

S 9000

Boja

GEALAN-acrylcolor® RAL 7016

Lokacija

Koblenz-Metternich / Deutschland

Godina

2019/2020

Arhitekt

TERNES architekten BDA, Koblenz

Graditelj

Sparkasse Koblenz

Proizvođač

Helmut Meeth GmbH & Co. KG, Wittlich

Sustav GEALAN S 9000 u GEALAN-acrylcolor® antracit sivoj boji sa skrivenim elementima naglašava modernost i praktičnost zgrade i unosi obilje dnevnog svjetla u interijer - za svijetlu i prijateljsku radnu atmosferu.  Centar se sastoji od četiri etaže s multifunkcionalnim i fleksibilnim uredskim jedinicama i upečatljivim kutevima u arhitekturi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina