Održiva Arhitektura

GEALAN osigurava održivu arhitekturu (Foto)

13.10.2023 14:37:11
gealan održiva arhitektura

6. Medunarodni Kongres za Energetsku Efikasnost

Kompanija GEALAN ponosno je sudjelovala kao srebrni sponzor na Šestom Međunarodnom Kongresu "Održiva Arhitektura – Energetska Efikasnost," koji se održao od 6. do 8. oktobra 2023. u Jugoslovenskoj kinoteci. Šesti Međunarodni Kongres "Održiva Arhitektura – Energetska Efikasnost" privukao je stručnjake, arhitekte, inženjere i dizajnere iz cijelog svijeta te pružio dragocjenu platformu za razmjenu iskustava i stvaranje partnerstava.

Najviši tehnički i funkcionalni zahtjevi: GEALAN oduševljava sa premium ponudom

GEALAN, svjetski lider u proizvodnji visokokvalitetnih PVC prozora i vrata stolarije, aktivno je podržao ovaj događaj kao dio svog predanog doprinosa održivom urbanom razvoju i energetskoj učinkovitosti. Svojim partnerstvom kao srebrni sponzor, GEALAN je potvrdio svoju želju da podrži težnje prema energetskoj efikasnosti i održivosti u građevinskoj industriji.

Tijekom kongresa, GEALAN je predstavljao svoje najnovije tehnološke inovacije, premium proizvode i postignuca koji doprinose smanjenju potrošnje energije u građevinskim projektima. Predstavnici GEALAN-a stručno su objašnjavali prednosti i mogućnosti korištenja GEALAN-acrylcolor® koja ispunjava najviše tehničke i funkcionalne zahtjeve za inovativne površine u boji u različitim projektima. Teme su bile usmjerene na novi sustav GEALAN-KONTUR®, GEALAN-LINEAR®, Plannersoftware 3.0., kao i na S 9000 - svestran i moderan sustav za prozore, vrata i podizno-klizna vrata - s dvije ili tri razine brtvljenja.

GEALAN-acrylcolor® je rezultat četiri desetljeća istraživanja i inženjeringa koje je tvrtka GEALAN ulagala kako bi stvorila proizvod koji se ističe svojom estetikom i izdržljivošću. Ova inovativna površinska tehnologija donosi nevjerojatnu paletu boja i tekstura koja se dosad nije viđala u industriji, što omogućuje arhitektima i dizajnerima stavljanje naglaska na dubinu, karakter i individualnost u svojim projektima. GEALAN se više od 40 godina oslanja na GEALAN-acrylcolor®: Preko 80 milijuna metara prodanih profila, i to samo od 2000. godine, od čega 49 milijuna u Njemačkoj, potvrđuje visoku razinu prihvaćanja GEALAN-acrylcolor®-a među proizvođačima prozora, specijaliziranim trgovcima, arhitektima i graditeljima.

Održiva rješenja za budućnost građevinske industrije

Predavanja 10 eminentnih arhitekata i stručnjaka, predavača iz cijelog svijeta, autoriteta u ovoj oblasti, reprezentativna izložba njihovih radova, izložba radova i radionice za mlade arhitekte, sve to moglo se vidjeti u prostorijama Jugoslovenske kinoteke, u samom srcu Beograda. Predavači na Kongresu, autoriteti u ovim oblastima u svetskim okvirima, kroz recentne projekte i studije približili su svetske savremene tokove u arhitekturi, dizajnu i vizuelnim umetnostima uopšte. Ovaj događaj iz godine u godinu pridonosi napretku u ostvarivanju održivih rješenja za budućnost građevinske industrije.

Listopad 2023. označio je GEALAN-ovu posvećenost inovacijama u građevinskoj industriji i njihovu želju da podupru kreativce u stvaranju prostora koji su izvanredni i održivi.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina