ACO rješenja za Hotele i Resorte

10.09.2018 09:33:02
ACO rješenja za Hotele i Resorte

Projektujete li upravo neki hotel, ili ste involvirani u izgradnju hotela?

Projektujete li upravo neki hotel, ili ste involvirani u izgradnju hotela?

Velik broj kupatila, profesionalnih kuhinja i spa prostorija pod jednim krovom. Zbog toga su hoteli jedni od najsloženijih objekata za projektovanje odvodnje. Dodamo li tome visoko postavljene zahtjeve za sigurnost i udobnost gostiju te estetske kriterije - investitorima i arhitektima je potrebna profesionalna podrška i stručnost prilikom izrade sveobuhvatnog sistema odvodnje sa beskompromisnom funkcionalnošću.

ACO je ekspert za odvodnju u području izgradnje i planiranja hotela. Na ovoj stranici potražite rješenje iz oblasti koja Vas zanima, te saznajte više o samim proizvodima koji se koriste u te svrhe.

Naša stručna tehnička podrška Vam uvijek stoji na raspolaganju.

Digitalna verzija knjige ACO Solutions for Hotels and Resorts je izdanje na engleskom jeziku gdje ćete naći rješenja za različita zone hotela, trendove u dizajnu i inspirativne primjere širom svijeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina