Mosni kranovi za manipulaciju velikom količinom materijala

18.05.2021 07:55:31

Mosni kranovi ugrađuju se u prostore gdje je potrebno manipulisati velikom količinom materijala sa velikom pojedinačnom masom.

Mosni kranovi ugrađuju se u prostore gdje je potrebno manipulisati velikom količinom materijala sa velikom pojedinačnom masom. Ugradnjom mosnog krana prostor na podu ostaje slobodan za osnovnu djelatnost firme, i nisu potrebni široki transportni putevi kao kod korištenja viljuškara za premještanje materijala.

Mosni kran pokriva cijeli prostor iznad kojeg je ugrađen i može pristupiti svakom dijelu hale bez obzira kolika trenutna zakrčenost vladala na podu.

Jednogredni kranovi odlikuju se ekonomičnijom konstrukcijom od dvogrednih i koriste se za podizanje srednjih pojedinačnih tereta na velikim rasponima hale.

Dvogredni kranovi odlikuju se krutom, robusnom konstrukcijom i koriste se za podizanje većih pojedinačnih tereta na velikim rasponima hale.

Firma Fining d.o.o. Gračanica je generalni zastupnik najveće firme za industrijske kranove u svijetu njemačkog Demag Cranes & Components.

Nudi vam nove kranove vlastite proizvodnje kao i opremu za kranove.

Nude i nove električne i hidraulične teretne platforme vlastite proizvodnje.

Također u ponudi i vlastita proizvodnja uređaja za reciklažu betona - reciklatora.

U ponudi raspolažu I sa revizioniranim kranovima svih njemačkih proizvođača Demag, Abus, Stahl, SWF i svih drugih proizvođača.

Oprema za kranove, rezervni dijelovi, opravka, servis, održavanje, remont i modernizacija kranova svih proizvođača i godina izrade.

PODIJELI:
TAGOVI: Mosni kranovi Fining

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika