Usluge čišćenja vašeg poslovnog i privatnog prostora

18.04.2022 08:14:22
Master clean usluge ciscenja

Master clean vam nudi usluge redovnog svakodnevnog, periodičnog ili jednostavno čišćenja po potrebi kad to vama treba, bez obzira na veličinu i namjenu objekta koji se čisti

Usluge čišćenja već dugo vremena nisu luksuz već stvarna potreba da svoje vrijeme posvetimo našim poslovnim obavezama ali i nakon posla kvalitetnom vremenu provedenom sa nama dragim osobama u čistom i prijatnom okruženju.

Čistoća vašeg poslovnog prostora od presudnog je značaja za vaše saradnike, kupce i goste.

Master clean, kao firma sa velikim iskustvom  rukovodećeg kadra i vlastitim iskustvom u čišćenju poslovnih i stambenih prostora kojim se bavi, od osnivanja firme 2011. godine, kroz stotine projekata i stotine hiljada metara kvadratnih očišćenih prostora, od industrijskih hala, hotela, termoelektrana, raznih poslovnih prostora i objekata do kuća i stanova, stekla je veliko iskustvo i samopouzdanje u svom radu.

Master clean vam nudi usluge redovnog svakodnevnog, periodičnog ili jednostavno čišćenja po potrebi kad to vama treba, bez obzira na veličinu i namjenu objekta koji se čisti.

Sa preko 100 radnika čiji se broj konstatno povećava, usluge redovnog čišćenja pružaju na području cijele Bosne i Hercegovine.

Cijena usluga čišćenja ili održavanja higijene u vašem objektu se određuje individualno nakon detaljnog pregleda vašeg objekta i zajedničkog usaglašavanja.

“Ukoliko imate potrebu za redovnim ili jednokratnim čišćenjem vašeg poslovnog ili privatnog prostora, kontaktirajte nas kroz našu formu i naši saradnici će vas kontaktirati u maksimalno kratkom roku da se dogovorimo za besplatnu procjenu čišćenja”, poručuju iz Master clean.

PODIJELI:
TAGOVI: Master clean usluge čišćenja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika