Master clean ovlašteni uvoznik i distributer za BiH italijanske firme Biemmedue

23.06.2022 12:16:31
Master clean Biemmedue

Biemmedue je globalni lidera u dizajniranju i proizvodnji profesionalnih mašina za čišćenje, grijača prostora i profesionalnih odvlaživača vazduha

Master clean je ovlašteni uvoznik i distributer za BiH Italijanske firme Biemmedue globalnog lidera u dizajniranju i proizvodnji profesionalnih mašina za čišćenje, grijača prostora i profesionalnih odvlaživača vazduha.

„Pored široke primjene ovih profesonalnih mašina u raznim granama industrije, želimo da naglasimo da je firma Biemmedue koja je osnovana 1979 godine, u okviru svoje fabrike zaokružila cjelokupan proizvodni proces svih dijelova za mašine i uređaje koje koristi što nam daje garanciju da su sve mašine i svi dijelovi proizvedeni u Italiji po EU normama“, poručuju iz Master clean.

Posebno ističu profesionalne paročistače koji su posebnu primjenu pronašli u prehrambenim industrijama, pekarama, hotelima, restoranima,... jer na potpuno ekološki način bez korištenja hemijskih sredstava vrhunski čiste i istovremeno dezinfikuju sve površine u proizvodnji i kuhinji.

Više o firmi Biemmedue možete pročitati na sledećem link-u, a za više informacija o proizvodima kontaktirajte Master clean.

PODIJELI:
TAGOVI: Master clean Biemmedue

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika