Kompletna usluga profesionalnog čišćenja

30.03.2022 09:43:50
Master clean

Master clean je firma koja vam nudi kompletnu uslugu od profesionalnog čišćenja do prodaje i isporuke sredstava i opreme za ličnu i prostornu higijenu

Master clean je porodična firma osnovana u aprilu 2011.godine, kao Agencija za čišćenje stambenih i poslovnih prostora.

Mlad a u isto vrijeme iskusan i ambiciozan tim, od prvog dana poslovanja bilježi konstantan rast broja klijenata u cijeloj Bosni i Hercegovini, što je najbolji dokaz kvaliteta rada, ozbiljnog pristupa poslu i posvećenosti i razumijevanju potreba svakog klijenta pojedinačno.

“Od 2015. godine proširujemo našu djelatnost na prodaju papirne galanterije, sredstava i opreme za čišćenje, usisivača i drugih mašina za čišćenje renomiranih Evropskih proizvođača.

I u tom segmentu iz dana u dan sve veći broj kupaca prepoznaje kvalitet naših roba, usluge redovne i brze dostave u cijeloj BiH i prepoznavanje stvarnih potreba naših kupaca”, ističu iz Master clean-a.

Sve na jednom mjestu

Uskom saradnjom  sektora za usluge čišćenja i sektora prodaje, Master clean je u mogućnosti ponuditi kompletnu uslugu od profesionalnog čišćenja do prodaje i isporuke sredstava i opreme za ličnu i prostornu higijenu.

Individualan pristup

“Svim korisnicima naših usluga i kupcima naših roba pristupamo individualno sa posebnom pažnjom, uočavajući njihove stvarne potrebe, sa krajnjim ciljem pružanja ekonomičnog rješenja uz zadržavanje maksimalnog kvaliteta”, poručuju iz Master Clean-a.

Sve iz prve ruke

Ovlašteni su uvoznik i distributer za BiH više renomiranih brendova iz sektora lične i prostorne higijene, hotelske kozmetike, osvježivača prostora, dozirne tehnike za vešeraje, perilice suđa, superkoncentrovana sredstva za čišćenje.

Podrška nakon prodaje

Svim kupcima omogućena je obuka njihovih radnika za pravilno korištenje sredstava i opreme za rad, dozirne tehnike kao i izradu plana čišćenja prostora , i servisnu podršku za dozirnu tehniku i mašine za pranje suđa i vešeraje.

Za više informacija  kontaktirajte Master clean.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo