Euro Prost liftovi dižu do najvećih visina (Foto)

21.10.2022 10:47:24

Projektovanje i proizvodnja se bazira na najnovijim dostignućima i saradnji sa renomiranim svjetskim proizvođačima liftova

Euro Prost d.o.o. Gračanica bavi se proizvodnjom transporta osoba i tereta. Firma se isključivo opredjeljuje za tržište liftova u Bosni i Hercegovini, regionu, ali i u Europi.

Projektovanje i proizvodnja se bazira na najnovijim dostignućima i saradnji sa renomiranim svjetskim proizvođačima liftova.

Cilj firme Euro Prost je osigurati kupcu proizvod vrhunskog kvaliteta. Od ideje i koncepta do tehničkih rješenja usklađenih sa važećim normativima i standardima.

Euro Prost liftovi sigurno i udobno prevoze osobe, kao i terete u stambenim objektima, hotelima, trgvačkim centrima, bankama i drugim javnim institucijama. Euro Prost je u mogućnosti da ispuni svaki zahtjev investitora koji je postavljen. Optimalan izbor potrebnog sistema definiše se zajedno sa kupcem, preko idejnog rješenja lifta i tehničkog opisa do finalnog proizvoda koji će 100% zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih uslova rada.

Euro Prost nudi:

1. kvalitet i sigurnost

2. fleksibilnost i udobnost

3. manju potrošnju električne energije

4. mali troškovi održavanja

Proizvodnja podrazumjeva putnički, panoramski, teretni, kuhinjski, auto, kućni i bolnički liftovi. Liftovi su bazirani na elektične, hidraulične i kose.

Euro Prost pokriva cijelu Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Dostupan 24/7 h dana u sedmici.
 

PODIJELI:
TAGOVI: Euro Prost Gračanica Liftovi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika