Platforme za invalidna lica od kompanije Euro Prost (Foto)

20.12.2022 11:53:26

Kompanija Euro Prost nudi rješenja za olakšano kretanje invalidnih lica

Euro Prost d.o.o. Gračanica najpoznatija je firma u BiH, koja se bavi proizvodnjom, transportom i gradnjom liftova. U proteklih 20. godina firma Euro Prost se isključivo opredjeljuje za tržište liftova u Bosni i Hercegovini, regionu i Europi. Pored teretnih, kućnih, putničkih, auto liftova, panoramskih, kuhinjskih, firma proizvodi i postavlja liftove za lica sa posebnim potrebama i invalidima.

Platforma za invalide

Euro Prost liftovi svoje proizvode su omogućili za upotrebu i osobama sa posebnim potrebama. Ovi specijalizirani liftovi i sprave služe za pomoć transporta, a i osoba koje imaju problem pri savladavanju stepeništva. Liftovi imaju mogućnost instalacije unutar i van objekta, što olakšava kretanje osoba sa ograničenom pokretljivošću. Bilo da se radi o privatnom ili javnom sektoru, kompanija Euro Prost obezbjedit će olakšicu za invalidna lica.

Ponuda sadrži veliki izbor platformi za osobe sa invaliditetom što će vam omogućiti da tačno kupite ono što vam je potrebno.

V64

Kosa platforma je idealno rješenje za savladavnje stepeništa osobama sa invaliditetom ili osobama vezanim za invalidska kolica.

V65

Kosa platforma sa mogućnosti više krakova stepeništa da savlada. Mogućnost iste je ugradnja za valjnsku ili unutrašnju upotrebu.

T09 - ROBY

Mobilni paletar na gusjenicama koji vezanim ljudima za invalidska kolica omogućuje da savladaju sve arhitektonske barijere dok se kreću unutar i van kuće.

T10

Mobilna stolica omogućava savladavanje svih vrsta stepeništa. Veoma je lagana i rasklopiva tako da je možete nositi i na putovanje i uživati u svom odmoru.

S11

Vertikalna platform za vanjsku i unutrašnju upotrebu.

Modeli visine dizanja: 1100, 1600, 2100, 2600, 2990 mm. Dimenzije platform: 1250×900; 1400×900; 1400×1100 mm

SILVER

Je idelano rješenje za savladavanje visine od 1 m.

Izuzetno malo prostora zauzima za montažu iste.

 

Više informacija na telefon: +387 35 781 000

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika