Najpoznatiji proizvođač liftova

Tradicija proizvodnje liftova duga 25 godina! (Foto)

09.01.2023 09:43:52

Euro Prost liftovi sastavni su dio proizvodnje, konstrukcije i postavljanja istih te inovativno i sigurno rješenje za sve probleme!

Euro Prost liftovi svoju uslugu pružaju već decenijama. Iskustvo, profesionalnost, stručni kadrovi, kvalitetni materijali i moderna tehnologija su ono čime je sačinjen svaki lift. To su prepoznali i klijenti širom svijeta.

Kompanija radi svakodnevno na razvoju novih, inovativnih i sigurnih rješenja, a klijentima ispunjavaju svaki zahtjev. Danas se može kupiti sve, osim tradicije. Ona je neprocjenjiva, a tradicija Euro Prost duga je više od 25 godina. Kompanija pruža mogućnost kreativnosti da kabina i kontrolna tabla bude dizajnirana po želji klijenta.

Certificirani su za izradu čeličnih konstrukcija prema normi EN 1090-2 EXC2, te za zavarivanje prema normi EN ISO 3834-2. Metalne konstrukcije se izrađuju od hladno oblikovanih elemenata i limova. Sve metalne komponente se zaštićuju cinčanjem ili elektrostatskom plastifikacijom u boji po želji kupca iz klasične RAL karte. Oblaganje metalne konstrkcije se vrši sigurnosnim staklom, sendvič panelima ili nekom drugom oblogom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo