Priključni sistemi za radna mjesta

09.11.2022 09:11:47
Hager prikljucni sistemi uticnice

Serija priključnih sistema za radna mjesta iz Hagera namjenjena je za snabdjevanje energijom i podacima profesionalnih radnih prostorija

Serija priključnih sistema za radna mjesta iz Hagera namjenjena je za snabdjevanje energijom i podacima profesionalnih radnih prostorija. Sa visokom estetikom i u skladu sa potrebama priključni blokovi i konzole mogu se montirati na, ispod ili čak u radne stolove kao izvlačive lift konzole kao diskretna i funkcionalna rješenja.

Priključni moduli

Priključni blokovi/moduli serije NRSx rješenje su za razvod energije i podataka na radnom mjestu. U izvedbama sa 3 do 5 SHUCKO utičnica, prekidačem i mrežnim RJ45 utičnicama mogu odgovoriti zahtjevu svakog radnog mjesta. Sa kućištem izrađenim od eloksiranog aluminija i jednostavnim dizajnom lako se intregrišu u svaki radni prostor. Mogu se montirati na vrh, na dno ili na stranu radnog stola.

Nadgradne priključne jedinice G706x

Serija nadgradnih priključnih jedinica dolazi sa integrisanim kablom od 3 metra i montira se na radni stol pomoću specijalnih nosača. Priključne jedinice G706x dolaze u tri izvedbe, sa 3 SHUCKO utičnice, sa 5 SHUCKO utičnica (1 utičnica sa stalnim napajanjem) i prekidačem i 5 SHUCKO utičnica (1 utičnica sa stalnim napajanjem), 2 RJ45 Cat.6 utičnice i prekidačem.

Izvlačive lift konzole

Izvlačive lift konzole serije G7704x namjenjene su isključivo za montažu u kancelarijski namještaj.

Priključni blokovi

Četiri izvedbe sa WINSTA-WAGO priključnom tehnikom.

Prazni priključni blokovi

Za direktno uklapanje 6 - 24 modula programa 45x45 mm systo/gallery

Nadgradne jedinice

Tri izvedbe sa kablom za napajanje od 3m.

Lift konzole

Lift konzole u tri izvedbe za montiranje direktno u kancelarijski namještaj.

Više informacija potražite ovdje ili pozovite 033 424 295.

 

PODIJELI:
TAGOVI: Hager prikljucni sistemi utičnice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika