Savršeno zaštićen

Berker W.1 - Osvjetljen, zaštićen, savršeno dizajniran

09.02.2023 09:32:08
Hager Berker W.1 prekidaci
OTVORI GALERIJU

Hager vam predstavlja vodonepropusnu seriju prekidača

Hager vam predstavlja vodonepropusnu seriju prekidača.

Garantovano sigurna instalacija i estetika dizajna su nesvakidašnja kombinacija, kada su u pitanju vodootoporne serije prekidača. IP55 zaštita, siguma instalacija, vodootpornost, mogućnost modulamog sklapanja po želji, iluminacija okvira, dvije boje i niz funkcionalnih elemenata - čvrsti su argumenti da izaberete berker W.1.

Savršeno zaštićen

Berker W.1 je savršeno nepropustljiv. Kućišta, mehanizmi i tipke, obavijeni površinama otpornim na vlagu, imaju IP55 zaštitu koja potpuno spriječava ulazak vlage. Čak niti mlaz vode ne može osporiti zaštitu W.1. Kućište ima dovoljno prostora za žice, a cijeli sistem se brzo i sa lakoćom montira. Za posebne potrebe Hager nudi i jednostruke i dvostruke okvire sa osvjetljenjem za berker W.1 vodonepropusnu seriju osigurača.

Širok izbor mogućnosti

W.1 je dostupan u bijeloj i sivoj boji u PŽ i NŽ izvedbama. Kada su u pitanju okviri za PŽ odnosno zidne kutije NŽ izvedbu vodonepropusna serija nudi 1,2 i 3-struki horizontalni okvir/kutiju.

Berker W.1 dostupan je u seriji kompletnih proizvoda i u seriji modularnih dodataka, koja vam daje slobodu da sami sklapate uređaje.

Osvjetljen, zaštićen, savršeno dizajniran

Osvjetljeni 1-struki i 2-struki okviri u bijeloj i plavoj boji dostupni su za kompletne PŽ i NŽ serije berker W.1.

Za više informacija kontaktirajte Hager.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika