Hager – specijalista za elektroinstalacije

07.10.2014 09:21:00
Hager – specijalista za elektroinstalacije

Hager grupa je vodeći ponuđač rješenja i usluge za elektrotehničke istalacije u stanogradnji, industriji i namjenskoj gradnji.

Hager grupa je vodeći ponuđač rješenja i usluge za elektrotehničke istalacije u stanogradnji, industriji i namjenskoj gradnji.

Za distribuciju električne energije, provod kablova, sistema sobnih priključaka, programa prekidača i utičnica, upravljanje objektima ili sigurnosna tehnika kako u namjenskoj tako i u stanogradnji - sa kompletnim Hagerovim asortimanom profesionalac neće pogriješiti. Hager brend karakterišu jednostavnost instalacije, udobniji rad i inovacije.

Hager Grupa osnovana je 1955. godine od Hermana i Dr. Oswalda Hagera, zajedno sa njihovim ocem Petrom, i do danas je neovisno u privatnom vlasništvu porodično preduzeće sa sjedištem u Blieskastel-u, Njemačka. Oblik evropskog preduzeća (Societas Europaea, SE) naglašava kulturnu različitost ali i evropske korijene grupe. Istovremeno je Hager Grupa preduzeće koje posluje širom cijelog svijeta.

E3 - program odgovornosti Hager grupe

E3 je sveobuhvatan koncept Hager grupe koji omogućava da odgovorno postupaju sa ograničenim prirodnim resursima. Tri „E“ stoje za tri stuba odgovornosti kompanije Hager: Etika, Okoliš (environment) i Energija. Iza svakog E krije se jedan konkretan program mjera prema kojima se hager, za njihovu realizaciju, naglašeno obavezuje.

Kompanija Hager u Bosni i Hercegovini se nalazi u Vogošći. Više informacija na sajtu www.hager.ba a interaktivni katalog možete pogledati OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo