Širok prodajni program

Profesionalna usluga i kvalitetni proizvodi

31.01.2023 08:49:37
MHC Trade Lukavac

MHC Trade nudi široki prodajni program proizvoda koji uključuje različite proizvode svjetskih poznatih proizvođača, koji su pogodni za razne namjene i potrebe u više različitih grana industrije

MHC Trade d.o.o Lukavac se bavi prodajom, zastupanjem, uvozom i izvozom proizvoda koji su zastupljeni u svim granama industrije, ili po željama kupaca.

MHC Trade nudi široki prodajni program proizvoda koji uključuje različite proizvode svjetskih poznatih proizvođača, koji su pogodni za razne namjene i potrebe u više različitih grana industrije.

“Naše usluge uključuju savjetovanje i posredovanje pri nabavci mehaničkih dijelova i roba široke potrošnje za područje industrije, razvoja, te prve ugradnje mašina, opreme i alata. Naša firma se bavi prodajom materijala za održavanje mašina i uređaja, te potrebnog tehničkog savjetovanja”, ističu iz firme MHC Trade.

Prodajni asortiman:

  • Obrada plastike
  • Tehnička plastika
  • Industrijski točkovi

Potražite dodatne informacije o uslugama i proizvodima u katalogu ispod i kontaktirajte MHC Trade.

PREUZMI DOKUMENT:
MHC Trade Katalog

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika