Blickle točkovi

Bezbjedno premjestite teške terete

25.04.2023 12:29:12
Blickle MHC Trade

Blickle nudi opsežan asortiman točkova i točkića za teške uslove rada

Bilo na aerodromu ili u proizvodnoj hali, posebne transportne platforme su često potrebne za premještanje izuzetno teških tereta. Ispravne osnovne komponente su kritične. Robusni točkovi su neophodni da bi se "glomazne stvari" pokrenule. Blickle nudi opsežan asortiman točkova za teške uslove rada koji mogu podnijeti opterećenja do 100 tona.

Za mnoge sektore, kao što su avioindustrija ili mašinstvo, specijalista za točkove Blickle, sa sjedištem u Njemačkom Rosenfeldu, nudi odgovarajuća rješenja za teške primjene. Standardni asortiman uključuje točkove za teške uvjete rada i točkove u brojnim verzijama.

Tipična područja primjene točkova za teške uvjete rada uključuju nosače i industrijske kamione, kao i montažne i transportne sisteme. Kako bi se osiguralo da transport teče nesmetano, bez udaraca i da roba stigne na odredište bez oštećenja, dostupni su i točkovi s oprugom. Oni pružaju odlične karakteristike opruge i prigušenja, i posebno su dizajnirani za odgovarajuću primjenu. Da bi mogao da apsorbuje posebno teška opterećenja, Blickle nudi verzije točka sa više točkova. Blickle također ima proizvode nosivosti do 50 tona u svom standardnom asortimanu proizvoda za točkove. Na zahtjev kupca mogu se kreirati rješenja koja su posebno prilagođena odgovarajućoj primjeni.

Blickle točkovi za teške primjene su se višestruko dokazali u praksi u raznim industrijama. Sofisticirana kombinacija efikasne serije za teške uslove rada, omogućavaju mu da razvije rješenja za prilagođavanje klijentu na brz i isplativ način uz vrhunski kvalitet sa Blickle.

Pogledajte Blickle na YouTube-u za informativnu prezentaciju različitih točkove za teške uvjete rada:

Za više informacija možete kontaktirati distributera Blickle za Bosnu i Hercegovinu:

MHC Trade d.o.o Lukavac

Kuduzovići bb, 75300 Lukavac, BIH

Telefon:

+387 62 924 140

+387 60 31 29 616

+387 62 082 151

ili

e-mail: info@mhtrade.co.ba

e-mail: prodaja@plastika.ba

PODIJELI:
TAGOVI: MHC Trade Blickle točkovi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika